Over Ons

Categorieën:

Eieren zijn al sinds jaar en dag basisvoedsel voor consumenten over de hele wereld. Niet alleen als tafelei, ook als ingrediënt voor de meest uiteenlopende gerechten. Daarvoor zijn eieren nodig met een uitstekende schaal en inwendige kwaliteit. De kwaliteit van de eieren hangt weer af van een goede verzorging van de leghennen. Daarom laat Zonne-Ei-Farm niets aan het toeval over en investeert het bedrijf in topkwaliteit, van kuiken tot tafelei.

Met zorg geproduceerde tafeleieren

De pluimveebedrijven van Zonne-Ei-Farm zijn elke week goed voor circa 4 miljoen witte consumptie-eieren. De kwaliteitsbasis van deze eieren is de leghen. Daarom fokt Zonne-Ei-Farm zijn leghennen zelf op. De uitgekiende samenstelling van het voer (eigen recept) is terug te zien in het hoogwaardige eindproduct. Kwalitatieve tafeleieren, klaar voor verwerking of consumptie. Het grootste deel van de eieren wordt geëxporteerd naar Duitsland. Dankzij de eigen transportfaciliteiten kan Zonne-Ei-Farm verse eieren verzenden met een hoge leverbetrouwbaarheid.

Volières van Salmet

Als specialist in het houden van pluimvee, levert en installeert Zonne-Ei-Farm ook de klein-volières van Salmet. Deze volières voldoen aan de wettelijke regels die van kracht zijn in de Europese Unie, maar ook aan de specifieke eisen waaraan de Duitse pluimveehouderij moet voldoen. Ze garanderen een diervriendelijke, productieve huisvesting van leghennen en ze zijn makkelijk in gebruik.

©2015 Dutch Poultry Centre