Over Ons

Categorieën:

Kanters is gespecialiseerd in de productie van vloeibare voedingssupplementen, de meest efficiënte manier om de voedingsinname van pluimvee te beïnvloeden. Dieren drinken namelijk minimaal twee keer zoveel als ze eten. Bovendien zal een dier dat ziek of gestrest minder voer opnemen, maar wel blijven drinken. Dit maakt water het perfecte middel om de gezondheid van dieren te beïnvloeden op momenten van onvoldoende voeropname. Voor alle veel voorkomende situaties heeft Kanters mengdranken ontwikkeld. Elk met een eigen unieke receptuur.

 

Voordelen van vloeibare supplementen

Door op specifieke momenten mengsels van mineralen, vitaminen, organische zuren en aminozuren aan het drinkwater toe te voegen, wordt de darmgezondheid en weerstand van de dieren verbeterd. Behalve de zekerheid van de opname, hebben mengdranken nog een aantal andere belangrijke voordelen. Allereerst zijn ze snel en flexibel in gebruik en zijn de doseringen makkelijk aan te passen. Ook zijn er minder voedingsstoffen nodig dan met vaste nutriënten om hetzelfde resultaat te bereiken. Door deze praktische en nauwkeurige ondersteuning op precies het juiste moment, functioneren mengdranken als een effectieve managementtool voor diergezondheid.

Innovatie en totaaloplossingen voor diergezondheid

Kanters investeert voortdurend in R&D en werkt samen met gerenommeerde universiteiten en onderzoeksinstellingen. De combinatie tussen wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring leidt tot innovatieve producten die de dierprestaties verbeteren. Zo hebben de volgende producten van Kanters hun dagelijkse meerwaarde al in 60 landen bewezen: Intesti-Flora (voor darmgezondheid), Pro-mac (voor energie en weerstand), Aqua-clean (drinkwaterhygiëne), Aeroforte (voor luchtwegen) en Ultimate Acid (aanzuren van drinkwater). Een enthousiast team van specialisten staat bij Kanters klaar om de toepassingsmogelijkheden van deze mengdranken te bespreken en zelfs een totaal gezondheidsprogramma samen te stellen voor elke klant.

©2015 Dutch Poultry Centre