Remove filters
Heering

Heering

Heering is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van transportsystemen voor eendagskuikens. Al sinds 1865 is de onderneming een pionier in de creatie en installatie van klimaatoplossingen voor onderweg. Het bedrijf is gedreven door kwaliteit en werkt samen met de grootste broederijen voor biologisch en technisch onderzoek. Dankzij gegronde kennis van alle aspecten van de pluimveehouderij biedt Heering zijn klanten zekerheid en veiligheid voor al hun transporten.

Poultry Vets

Poultry Vets

De gespecialiseerde pluimveepraktijk voor pluimveebrede expertise en advies. 

Rabobank Vallei & Eem - Agri&Food

Rabobank Vallei & Eem - Agri&Food

Al meer 100 jaar is de Rabobank een betrouwbare en deskundige financiële partner voor landbouwondernemers. De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan razendsnel en zaken als investeringen, verzekeringen, overnames en bedrijfsopvolging vragen om professioneel advies. Rabobank Gelderse Vallei bundelt de krachten van adviseurs uit meerdere bankfilialen in de omgeving Barneveld en Lunteren. Zo wordt u geholpen door een dedicated Food & Agriteam met vakkundige kennis van de pluimveesector.

Mavitec

Mavitec

Mavitec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de werelwijde installatie van hoogwaardige renderingsapparatuur voor verwerkingsbedrijven. Deze systemen recyclen slachtbijproducten door de scheiding van vloeistoffen (water, olie, vet, talg) van vaste stoffen. Zo veranderen de kostenefficiënte machines van Mavitec reststromen uit de pluimveevleesindustrie in waardevolle ruwe grondstoffen.

Agrifirm

Agrifirm

Als agrarische coöperatie bundelt Agrifirm de krachten van 17.500 ondernemende boeren en tuinders in Nederland. Die samenwerking zorgt voor maximaal inkoopvoordeel op kwalitatief hoogstaande producten en diensten, zoals diervoeders, landbouwmachines en technisch of juridisch advies. Agrifirm loopt ook voorop in het aanbieden van oplossingen voor een beter bedrijfsresultaat van boeren, dankzij specialistische adviesdiensten en vernieuwende voerconcepten.

VetEffecT

VetEffecT

VetEffecT implementeert en ontwikkelt projecten op gebied van plattelandsontwikkeling en duurzame dierlijke productie in relatie met diergeneeskunde en voedselveiligheid. Onze focus ligt op het verbeteren van processen op gebied van diergezondheid en landbouw, dierziektecontrole en laboratoriumnetwerken.
Ridder Drive Systems

Ridder Drive Systems

Ridder Drive Systems ontwikkelt, produceert en verkoopt elektromechanische aandrijfsystemen voor het bewegen van luchtramen, schermen, kleppen, verwarming en voederlijnen in met name de agrarische sector. Het ruim 60 jaar oude bedrijf opereert wereldwijd als toonaangevende marktpartij en onderscheidt zich door innovatie, betrouwbaarheid en service. Ridder Drive Systems richt zich op duurzame groei en samenwerking, waarbij meerwaarde voor klanten en eindgebruikers centraal staat.

Roodbont Publishers

Roodbont Publishers

Roodbont Publishers is een internationale uitgever die zich heeft toegspitst op publicaties voor boeren, dieren- en veeartsen, agrarische adviseurs en andere toonaangevende bedrijven in de agrarische sector. Het bedrijf publiceert vaktechnische boeken in 30 talen voor verkoop in 50 verschillende landen. Een belangrijk aandeel van de portfolio is gericht op de pluimveehouderij, zoals de praktische serie ‘Kipsignalen’.

Tulderhof Ventilation

Tulderhof Ventilation

Tulderhof Ventilation is specialist in ventilatiesystemen voor de pluimveesector. Het bedrijf werkt wereldwijd en verzorgt projecten voor zowel vleeskuiken als legkippen.

 

Vencomatic Group

Vencomatic Group

Vencomatic Group is een wereldwijde speler in de pluimveeindustrie met innovatieve oplossingen voor huisvesting, eierverzameling en klimaatregeling. Als experts in het natuurlijke gedrag van kippen, ontwikkelt het bedrijf duurzame en pluimveevriendelijke systemen. De Vencomatic Group vertegenwoordigt drie bekende merken: Vencomatic, Prinzen en Agro Supply. Door deze merken te combineren, biedt Vencomatic Group complete oplossingen voor de inrichting van moderne pluimveebedrijven overal ter wereld.

GEA Netherlands

GEA Netherlands

GEA Netherlands, voortgekomen uit het Nederlandse bedrijf Grasso uit 1858, is een ervaren en toonaangevende fabrikant van industriële koelsystemen. De onderneming maakt tegenwoordig deel van de Duitse GEA Group, een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van procestechnologie voor de voedingsindustrie. GEA Netherlands is specialist in koelcompressoren, vriezers, luchtkoelers, ijsmachines en andere componenten voor industriële koeling. Bovendien biedt GEA ondersteuning bij het ontwerp, de engineering, de installatie en het onderhoud van op maat gemaakte koeloplossingen.

Microfan

Microfan

Microfan heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van stalautomatisering. De onderneming produceert en levert meet- en regelsystemen aan de intensieve veehouderij, overal ter wereld. Deze moderne systemen met uitgekiende software voor onder meer eiertelling en klimaat-, voer-, watercontrole helpen pluimveehouders een optimaal stalrendement te realiseren.

Multiheat International

Multiheat International

Multiheat-International bv levert innovatieve klimaatoplossingen voor pluimveestallen. Het bedrijf is o.a. gespecialiseerd in hoogkwalitatieve warmwater heaters en warmtewisselaars die zich kenmerken door duurzaamheid en zorgen voor een forse energiebesparing.

V.A.V. Conveyor components and solutions

V.A.V. Conveyor components and solutions

“V.A.V. Conveyor components and solutions” is leverancier van componenten voor transportinstallaties gebruikt in de droge stortgoedindustrie, zoals elevatoren, ketting- en schroeftransporteurs voor bijvoorbeeld agrarische grondstoffenomslag, veevoederindustrie, voersystemen maar ook recycling van glas of afval.

E.F.S.-Holland

E.F.S.-Holland

E.F.S.-Holland (Euro Feed Services Holland) is opgericht in 1996 als distributeur van additieven voor mengvoeder gespecialiseerd in een aantal specifieke nutritionele aspecten. Deze specialisatie heeft ​​E.F.S. sindsdien een reputatie opgeleverd ​​als een betrouwbaar partner binnen de industrie. De activiteiten van E.F.S. omvatten specialistische concepten en producten voor de mengvoederindustrie.

Intracare

Intracare

Intracare biedt de pluimveehouder desinfectie-, voeder- en diergeneesmiddelenprogramma’s gericht op het verminderen van antibioticagebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de veehouder en de laatste Europese richtlijnen en dragen bij aan een betere diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat voor de pluimveehouder.  

BINCX BV

BINCX BV

Het leveren van complete gebouwen zowel binnen als buiten Europa. Dat is waar BINCX ervaring mee heeft en u kan bieden. We ontwerpen, produceren en installeren zowel staalconstructies als Sandwichpanelen voor daken en wanden.

Veterinair Centrum Someren

Veterinair Centrum Someren

Het Veterinair Centrum Someren is een multidisciplinaire dierenartsenpraktijk, waarbij diersoortgericht gewerkt wordt, om de juiste zorg voor (huis)dieren te garanderen. Het Veterinair Centrum Someren verleent zorg aan verschillende dieren en heeft daarnaast een eigen labaratorium.

FarmResult

FarmResult

Met de oprichting in 2011, kenmerkt FarmResult zich als een relatief nieuwe en dynamische aanbieder van informatie- en communicatietechnologie, die cloud-based management oplossingen & adviessystemen voor de veehouderij en onderzoekscentra levert.

Moba

Moba

De Moba Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Deze zeer efficiënte apparatuur voldoet niet alleen aan de steeds hogere eisen in de  internationale eierindustrie, Moba zorgt er ook voor dat de systemen zijn aangepast aan specifieke omstandigheden en benodigdheden. Dankzij een internationaal netwerk voor advies, training en (technische) ondersteuning helpt Moba klanten het beste uit hun bedrijf te halen.

Hotraco Agri

Hotraco Agri

Al meer dan 30 jaar is Hotraco Agris een marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van stalautomatiseringen voor met name de pluimveesector en varkenssector. Een jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste technologieën, staan garant voor state-of-the-art producten, van klimaatregeling en -beheersing, voer- en waterregeling, dierweging, eiertelling tot brandbeveiliging. Dit gekoppeld aan het innovatieve karakter van de medewerkers, maakt van Hotraco een ideale zakenpartner voor afnemers over de hele wereld.

 

Vitelia Voeders

Vitelia Voeders

Vitelia Voeders komt voort uit de fusies van 14 boerencoöperaties in Noord-Limburg en een klein deel van Noord-Brabant. Deze innovatieve onderneming is gespecialiseerd in de productie en de verkoop van mengvoeders aan veehouders in Zuid-Nederland. Zorg en passie zijn kernwaarden voor dit bedrijf dat gezonde, uitgebalanceerde en eerlijke diervoeding fabriceert. Deze voeders voor varkens, pluimvee (leghennen en vleeskuikens) en rundvee komen bijna volledig uit de eigen fabrieken van Vitelia.

Fancom

Fancom

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de pluimveehouderij en de varkenshouderij. Voor deze branches ontwikkelt Fancom totaalconcepten voor stalbeheersing die bestaan uit klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement. Deze intelligente en geïntegreerde systemen geven dagelijks informatie over de dieren en het bedrijfsproces. Zo kan moderne technologie bijdragen aan efficiëntere en duurzame bedrijfsvoering in de veehouderij: Fancom noemt deze bedrijfsfilosofie iFarming.

Orffa

Orffa

Excentials is een dochteronderneming van Orffa International Holding BV, een toonaangevend bedrijf in diervoederadditieven. Excentials benut de innovatie kennis van Orffa (45 jaar ervaring in wetenschappelijke productontwikkeling) voor de wereldwijde export van unieke veevoederconcepten. Deze klantgerichte programma’s bieden een optimale combinatie van nutritionele additieven, speciaalproducten, diergeneesmiddelen en technische ondersteuning voor het gebruik ervan. Zo helpt Excentials internationale klanten met efficiënte en geldbesparende oplossingen voor voedings- en gezondheidsvraagstukken in de diervoedersector.

Gi-Ovo

Gi-Ovo

Gi-Ovo ontwikkelt en levert innovatieve logistieke systemen en verpakkingen voor (broed) eieren. Gi-Ovo ontwikkelde o.a. de merken EggsCargoSystem® - een innovatief en productiviteitsverhogend logistiek systeem voor consumptie eieren – en HatchCargoSystem® - het meest efficiënte transportsysteem voor broedeieren –  en EggyPlay®, een op het wereldberoemde Lego gebaseerd eierendoosje. Naast de levering van bovenstaande systemen en verpakkingen, is TSP continue actief met het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en logistieke oplossingen voor eieren.

Vostermans Ventilation

Vostermans Ventilation

Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert wereldwijd axiaal ventilatoren voor de industriële en de agrarische markt. Al ruim 60 jaar is Vostermans Ventilation een specialist in ventilatiesystemen met gerenommeerde merken als Multifan en EMI, bekend om hun efficiëntie en energiezuinigheid.

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Ottevanger Milling Engineers werd opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands bedrijf in particulier eigendom, dat nu wordt geleid door de vierde generatie Ottevangers.

 

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives B.V. is een fabrikant van diervoeradditieven van hoge kwaliteit. Het is ons doel om unieke additieven voor de diervoederindustrie te creëren, waarbij de focus ligt op butyraatconcepten, slow-release urea en aroma's en zoetstoffen. Producten die staan voor Clean Growth. Wij produceren onze producten zelf op onze eigen productielocaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over de producten en de kwaliteit ervan.

Kanters Special Products BV

Kanters Special Products BV

Kanters is dé specialist in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid en het voorkomen van het gebruik van antibiotica. Kanters ontwikkelt, produceert en levert voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen, kuikenpapier, broeiremmers en klauwverzorgingsmiddelen aan de (intensieve) veehouderij.

Viscon

Viscon

Viscon Hatchery Automation is gespecialiseerd in automatisering voor de pluimveesector, van ei-ontvangst tot de kuikens de broederij verlaten. Denk aan apparatuur voor eierverwerking, eiertransport, in ovo vaccineren, kuikenverwerking en reiniging. Viscon’s automatiseringssystemen zorgen voor een zo efficiënt en effectief mogelijk proces met zo min mogelijk verspillingen en menselijke interventie.

Nijhuis Industries

Nijhuis Industries

Nijhuis Industries is een wereldwijde speler met slimme oplossingen in afval- en (afval)watermanagement. Het bedrijf heeft 2.400 referenties in meer dan 50 landen en ruim 300 referenties in de pluimveesector. Steunend op zijn jarenlange expertise en know-how (sinds 1904) kan Nijhuis Industries solide oplossingen leveren met de hoogste mate van innovatie. Specialiteiten zijn zuivering en hergebruik van afvalwater en het opwekken van energie (biogas) en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen uit (afval)water.

Redox Water Technology

Redox Water Technology

Wat  hebben de voornaamste referentiebedrijven van de grootste leveranciers van kippenslachtlijnen gemeen? … Een afvalwaterzuivering van Redox! Redox Water Technology is een van de voornaamste fabrikanten van afvalwaterzuiveringsapparatuur- en systemen in de pluimvee verwerkende industrie.GMP+ International

GMP+ International

Met meer dan 13.400 deelnemende bedrijven in meer dan 70 landen is GMP+ International een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van de certificering van voederveiligheid. GMP staat for Good Manufacturing Practices. Dit internationale certificaat werd in 1992 opgericht vanuit het oogpunt van veiligheid, maar GMP+ is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige certificatieprogramma voor de diervoedersector dat ook ISO-kwaliteit voor management, HACCP en andere elementen integreert.

HATO BV

HATO BV

HATO BV is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van agrarische lichtoplossingen. In 40 jaar is HATO BV uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een hoge mate van innovatie. De onderneming werkt nauw samen met stalinrichters om voor elk project de optimale lichtinstallatie te bieden. Dankzij vooruitstrevende technologie dragen de lichtsystemen van HATO bij aan een hoger rendement voor alle soorten pluimveeboerderijen.

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat helpt bij het creëren van goed presterende en economisch haalbare voerformules. Wetenschappelijke expertise en onderzoekscapaciteit maken het instituut een belangrijke partner voor mengvoederbedrijven binnen en buiten Europa. De voederwaardetabellen van Schothorst Feed Research zijn inmiddels een begrip; voor veel bedrijven zijn ze hét uitgangspunt bij de waardering van grondstoffen. Een duidelijk voorbeeld van de toonaangevende positie in voederonderzoek van Schothorst Feed Research.

 

Cagemax

Cagemax

Sinds 1997 is Cagemax een handelsbedrijf dat actief is in de in- en verkoop van hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten. Cagemax heeft deze handel succesvol opgezet en uitgebouwd door grote hoeveelheden te leveren aan verschillende grotere en kleinere pet food producenten. Naast de initiële focus op de pet food sector is Cagemax inmiddels ook actief in het leveren van dierlijke bijproducten, biologische bijproducten en afvalproducten in sectoren als de aqua feed, mengvoederindustrie, kunstmestindustrie en de energiesector.

FRAmelco

FRAmelco

FRAmelco is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van diervoeding en drinkwateradditieven. FRAmelco creëert additiefoplossingen waarmee agrarische bedrijven hun productiviteit en winstgevendheid voor de lange termijn kunnen verhogen. De hoogwaardige producten van FRAmelco zijn het resultaat van uitvoerig onderzoek, praktijkervaring en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. FRAmelco’s inzet voor kwaliteit en de nauwe samenwerking met klanten leidt tot succesvolle en duurzame partnerships.

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Talrijke agrarische ondernemingen vertrouwen op het specialistische advies van Schuiteman Accountants & Adviseurs, gevestigd in Barneveld. Schuiteman combineert de kracht van accountants, belastingadviseurs en advocaten in een toegewijd Agro Team. Deze ervaren professionals helpen agrarische ondernemers omgaan met de vele fiscale en bedrijfseconomische regels die gelden in hun sector. De persoonlijke klantbenadering van Schuiteman is kenmerkend voor dit voormalige familiebedrijf met zes vestigingen en ongeveer 130 medewerkers.

 

Jansen Poultry Equipment

Jansen Poultry Equipment

Jansen Poultry is een kwaliteitsnaam op het gebied van huisvestingssystemen voor pluimveebedrijven. De fabrikant uit  Barneveld produceert legnesten, volièresystemen en eiertransportsystemen voor leghennen en multi-level huisvestingssystemen voor vleesrassen. Ook ontwikkelt Jansen Poultry effeciente mestdroogsystemen, warmtewisselaars en luchtwassers voor emissiereductie. Een combinatie van deze producten kan pluimveehouders helpen hun prestaties aanzienlijk te verhogen.

Globe Ingredients

Globe Ingredients

Globe Ingredients (voorheen Globe Fine Chemicals) is een betrouwbare, innovatieve en succesvolle leverancier van een breed assortiment in ingrediënten voor diervoerders, levensmiddelen en farmacie.

Kepro

Kepro

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd. Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn.

VDL Agrotech

VDL Agrotech

Al meer dan 50 jaar is VDL Agrotech een belangrijke leverancier van huisvesting- en klimaatsystemen voor de intensieve pluimveehouderij. Het bedrijf levert zowel aan de leg- en vleeskuikensector als de vermeerderingssector. Klanten in heel de wereld vertrouwen op de geïntegreerde oplossingen van VDL Agrotech voor prefab pluimveestallen, voer- en drinkwatersystemen, mestverwerking, warmte- en koelingsystemen.

Poultry Machinery Joosten

Poultry Machinery Joosten

Poultry Machinery Joosten (PMJ) is een specialist in de bouw van technologie voor eendenverwerking. Dit Nederlandse familiebedrijf heeft een breed scala van standaard- en op maat gemaakte machines voor alle fases binnen het verwerkingsproces van watervogels. PMJ levert zijn specialistische producten en diensten aan klanten wereldwijd.

VAL-CO

VAL-CO

VAL-CO is een wereldwijde producent van kwalitatieve drinkwater- en voersystemen voor commerciële pluimveebedrijven. Het bedrijf is bekend om zijn innovatieve producten en heeft een reputatie als betrouwbaar partner in de pluimveesector. VAL-CO biedt complete systemen met uitstekende resultaten en prestaties die u tijd en geld besparen.

VIV Worldwide

VIV Worldwide

Zowel de Nederlandse pluimveesector als de toeleveringsbedrijven ervan blinken uit in innovatie. De door de sector ontwikkelde nieuwe oplossingen en nieuwe kennis tonen dit aan. Deze prestaties vragen om een platform voor uitwisseling, een internationale ontmoetingsplaats voor leveranciers en potentiële klanten, voor pluimveehouders en fabrikanten, voor kennispartners en andere partijen in de sector. VNU Exhibitions biedt hiervoor de oplossing met een vakbeursconcept dat een bewezen succes is: de Vakbeurs Innovatieve Veehouderij (VIV).

Aeres

Aeres

Aeres is de overkoepelende organisatie van twee expertisecentra voor de ontwikkeling van bedrijven en individuele professionals. Kennis, vaardigheden en ondernemerschap komen hier samen en worden gedeeld volgens een uniek didactisch concept: Learning by doing. Aeres biedt trainingen, bedrijfsopleidingsplannen, ontwikkeltrajecten en praktijkassessments. Al deze trainingen zijn op maat gemaakt, afgestemd op specifieke wensen van de klant. In overleg met die klant zoekt Aeres naar de beste trainingslocatie, altijd in een levensechte beroepscontext.

Alke Agro BV

Alke Agro BV

Alke is gespecialiseerd in het leveren van complete stalinrichtingen aan nationale en internationale klanten. Een belangrijk afzetmarkt is Oost-Europa, met name Roemenië en Moldavië. De kracht van Alke is het combineren van kwaliteitsproducten die deels in eigen productie worden gemaakt en deels worden ingekocht. Tot de producten behoren gasgestookte infraroodverwarming, voer- en drinkwatersystemen, apparatuur voor de ventilatie, koeling en verlichting van pluimveestallen.

 

Walinga Inc.

Walinga Inc.

Walinga Inc. produceert een compleet assortiment van handling- en transportsystemen voor bulkvoer en graan, zoals pneumatische graanverdelers, tankeenheden, opleggers en vrachtwagens. Wallinga gelooft niet in standaardisatie, alle systemen zijn maatwerk op basis van specifieke klantenwensen en de apparatuur wordt gebouwd in een high-tech omgeving. Het 60-jarige familiebedrijf heeft tegenwoordig 5 productielocaties en 280 medewerkers.

AviVet

AviVet

Gezonde dieren zijn de basis van een duurzame en productieve pluimveehouderij. Als gespecialiseerde pluimveepraktijk zet AviVet zich vol passie in om dit te verwezenlijken.

Coppens Diervoeding

Coppens Diervoeding

Al bijna een eeuw lang staat Coppens Diervoeding garant voor hoogwaardige en betrouwbare diervoeders in combinatie met innovatief en kundig advies. Daarmee draagt deze Nederlandse onderneming bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens- en pluimveehouderij. Coppens Diervoeding test zijn voeders voor (scharrel)vleeskuikens, kalkoenen en vleesouderdieren in een eigen onderzoekscentrum als garantie voor de beste kwaliteit.

ForFarmers

ForFarmers

ForFarmers is een cooperatieve fabrikant van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 8,9 miljoen ton diervoeders per jaar is ForFarmers marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector  produceert de onderneming handelsproducten voor akker- en weidebouw. Bij haar producten biedt ForFarmers klanten aanvullende kennis en advies op het gebied van diervoeding, dierhouderij en bedrijfsontwikkeling. Vanwege haar positie in de voedselketen streeft ForFarmers naar een toonaangevende rol in duurzaam ondernemen.

Qwinsoft

Qwinsoft

Qwinsoft verzorgt IT-oplossingen voor het bedrijfsleven sinds 1987. Voor de eiersector ontwikkelde  het bedrijf OVO Vision, een financieel en logistiek softwaresysteem. Dit functionele ERP-programma (ERP) heeft Microsoft Dynamics als basis, maar is toegespitst op de randvoorwaarden van pakstations en eiverwerkende bedrijven. Tracking en tracing is een van de belangrijkste onderdelen van het systeem dat zich niet beperkt tot de logistieke stroom, maar tevens de complete financiele afhandeling verzorgt.

TPI-Polytechniek

TPI-Polytechniek

TPI-Polytechniek is leverancier van polyurethaan componenten voor agrarische ventilatiesystemen. Het bedrijf produceert een breed assortiment van luchtinlaatkleppen en ventilatiekokers in een moderne eigen productiefaciliteit in Polen. Polyurethaan is sterk en duurzaam en garandeert een optimale isolatie. Dankzij een grote diversiteit van producten kan TPI-Polytechniek voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Ter Heerdt Kuikens en Hennen

Ter Heerdt Kuikens en Hennen

Ter Heerdt is dé specialist en leverancier van kuikens en jonge hennen voor de legpluimveesector. In 1935 legde ‘opa’ Willem Ter Heerdt met zijn kleine gemengde veehouderij de basis voor dit succesvolle familiebedrijf. De daaropvolgende generaties hebben zich toegelegd op het opfokken van hennen. Inmiddels is Ter Heerdt een toonaangevende speler met alleen al in Nederland een marktaandeel van 40 procent. Jaarlijks produceert de onderneming maar liefst 14 miljoen kuikens.

BioChek

BioChek

BioChek is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kits voor veterinaire diagnostiek en geautomatiseerde oplossingen voor diergeneeskundige laboratoria. Met een assortiment van 21 verschillende ELISA-testen biedt pluimveehouders belangrijke informatie over de gezondheidstoestand van hun pluimveestapel, zodat deze corrigerende maatregelen kunnen nemen, indien de test een probleem signaleert. Sinds de oprichting van BioChek in 1997 bedient het bedrijf klanten in vrijwel alle landen van de wereld vanuit de productielocatie in het Verenigd Koninkrijk en het commerciële hoofdkantoor in Nederland.

Van Aarsen International

Van Aarsen International

Van Aarsen International is een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van machines voor de productie van diervoeders. Tot de vele internationale klanten behoren integraties en commerciële producenten van pluimveevoeder, evenals fabrikanten van premixen en concentraten. Door 65 jaar ervaring in het malen van veevoeder, is Van Aarsen International een wereldwijd erkende naam in kwaliteitsapparatuur en turnkey-oplossingen voor voederfabrikanten. Het bedrijf ontwikkelt niet alleen nieuwe machines en apparatuur, maar is ook gespecialiseerd in de renovatie, optimalisatie en modernisering van bestaande installaties.

Verbeek Broederij

Verbeek Broederij

Verbeek Broederij en Opfok heeft meer dan 50 jaar ervaring in broeden en de opfok van leghennen. Dit succesvolle Nederlandse bedrijf, van oorsprong uit Lunteren produceert broedeieren, kuikens en jonge leghennen voor legpluimveehouders in en buiten Europa.  Streven naar topkwaliteit is de belangrijkste drijfveer van Verbeeks Broederij en dat begint al bij de selectie van de juiste rassen. Ook de klantenwensen staan centraal in de bedrijfsvoering; Verbeek gelooft in nauwe samenwerking met klanten en andere pluimveespecialisten voor het beste resultaat.

Foodmate

Foodmate

Foodmate vervaardigt machines en onderdelen voor pluimveeverwerking. Als relatief jong bedrijf heeft Foodmate zich in een korte periode weten positioneren als een toonaangevend speler in de internationale voedsel- en vooral pluimveevleesindustrie. Dit komt met name door de kostenbesparende portioneer- en ontbeenoplossingen van Foodmate, die het bedrijf turn-key oplevert bij klanten.

De Heus

De Heus

De Heus is een internationaal opererende organisatie in de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is deze familieonderneming uitgegroeid van een lokaal Nederlandse voederbedrijf tot een wereldwijd voederconglomeraat met activiteiten in meer dan 50 landen. De Heus biedt een breed scala van voeroplossingen voor verschillende soorten veehouders, inclusief pluimveespecialisten. Producten variëren van complete en aanvullende voeders tot concentraten, premixen en maatwerkvoeders voor de specifieke omstandigheden van elke boerderij.

Elburg Foods

Elburg Foods

Elburg Foods is een onafhankelijke private label-producent en leverancier van hoogwaardige convenience kipproducten. Elburg Foods heeft meer dan 40 jaar ervaring in productbereiding en beschikt over een volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste machines, koel/vriesopslagfaciliteiten en transportmiddelen, alle geheel uitgerust volgens de laatste Europese voorschriften en richtlijnen.

Pas Reform

Pas Reform

Pas Reform ontwikkelt en produceert innovatieve broedmachines. Als bedrijf dat veel meer wil zijn dan alleen machinebouwer, heeft Pas Reform zich dankzij tientallen jaren biologisch en fysiologisch onderzoek ontwikkeld tot een specialist in embryo’s. Op basis van deze kennis ontwikkelt het bedrijf voortdurend nieuwe technologieën voor efficient management van het broedproces. Behalve de levering van hightech broedmachines biedt Pas Reform zijn klanten wereldwijd bedrijfskundig advies door senior broedspecialisten, voor een optimaal samenspel tussen technologie en vakmanschap.

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA) is een gespecialiseerde dierenartsenpraktijk voor pluimveebedrijven. De van oorsprong regionale praktijk is als PPDA consultancy uitgegroeid tot een internationale dienstverlener vop het gebied van pluimveegezondheid. Daarbij worden buitenlandse pluimveebedrijven zowel ter plaatse als op afstand vakkundig begeleid, met behulp  van moderne communicatiemiddelen. De deskundige artsen van de praktijk geven daarbij voorrang aan antibioticumvrije therapieën en gaan uit van het ‘One Health’-principe.

Jadis Additiva

Jadis Additiva

Jadis Additiva ontwikkelt veilige toevoegingsmiddelen, diensten en hygiënische producten voor de premix- en mengvoederindustrie. Deze internationaal opererende organisatie biedt hoogwaardige additieven met een bewezen waarde, waaronder vitaminen, natuurlijke mineralen, pigmenten en antioxidanten. Jadis Additivia levert al zijn producten met een hoog serviceniveau en technische expertise. Het bedrijf produceert ook technische hulpmiddelen voor verbetering van de dosering en homogeniteit tijdens mengprocessen.

Pluriton

Pluriton

Pluriton is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de export van broedeieren en eendagskuikens van leg- en slachtrassen. Voor de verzending vanuit de eigen vestigingen in Nederland en België of vanaf partners in diverse Europese landen, kiest Pluriton steeds de efficiëntste wijze van weg- en luchttransport. Daardoor ontvangen klanten over de hele wereld hun broedeieren en eendagskuikens in optimale conditie. Tijdige, flexibele en kwalitatieve levering zijn sleutelwoorden voor Pluriton.

TS Group Holland B.V.

TS Group Holland B.V.

TS Group Holland is een specialist in internationale dienstverlening voor de agrarische, industriële, transport- en bouwsector. Naast technische diensten voorziet het bedrijf onder meer in projectmanagement, site management, supervisie en klimaatcontroles op nieuwe en bestaande sites. TS Group Holland heeft hoogwaardige vakkennis van klimaatsystemen en elektrotechniek en het bedrijf richt zich ook op duurzame technologieën. Klantgerichtheid is daarbij een kernwaarde van TS Group Holland.

Provimi

Provimi

Provimi is een van de internationale marktleiders in de diervoederindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring in de productie van innovatieve en resultaatgerichte diervoeders. Als toonaangevend ontwikkelaar van premixen, concentraten en speciaalproducten (zoals additieven en melkvervangers) levert het bedrijf inmiddels in ruim 100 landen. Kwaliteit is een belangrijk bedrijfskenmerk en Provimi  investeert veel in onderzoek en expertise om klanten efficiënte en custom-made voederprogramma’s te kunnen bieden.

 

ABN AMRO

ABN AMRO

We willen een bank zijn waar de klant altijd voorop staat, die haar klanten begrijpt en hun ambities volgt. We zijn een financiële dienstverlener die integer is en beloften waarmaakt. We streven naar een duurzame relatie met onze klanten voor de lange termijn. Wij zijn bereid te investeren in onze klanten, en nemen geen risico’s die we niet begrijpen.

Volito

Volito

Volito maakt slimme en innovatieve huisvestingssystemen die het resultaat van pluimveeboerderijen verbeteren. Het in 1989 operichte  bedrijf ontwikkelt systemen voor broederijen, legboerderijen en opfokbedrijven. De systemen omvatten nestsystemen, roostervloeren, volièresystemen en eierverzamelingsystemen. Deze producten van Volito combineren kennis van pluimvee met vooruitstrevende technologie. De modulaire systemen passen in alle pluimveestallen, zijn makkelijk in gebruik, genereren bewezen resultaten en hebben de beste prijskwaliteitverhouding.

BBS Food

BBS Food

BBS Food is een toonaangevende Europese producent op het gebied van diepgevroren en koelverse convenience vleesproducten. Dankzij diverse high-tech verwerkingsmethodes zorgt het bedrijf voor maximale toegevoegde waarde van de goedkope delen van pluimveevlees. De vernieuwende manieren van het bereiden en verpakken van BBS Food komen niet alleen ten goede van consumenten, maar ook van veel private-label klanten.

ETB van de Beek

ETB van de Beek

Elektrotechnisch Buro Gert van de Beek is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van installaties voor pluimveestallen. Het bedrijf levert totaaloplossingen voor ventilatie, drinkwater-, voer- en lichtsystemen. Inclusief onderdelen als noodstroomvoorzieningen, warmtewisselaars en automatiseringscomponenten (zoals voer- en klimaatcomputers). Door een integrale benadering realiseert ETB van de Beek een stal die exact aansluit bij uw ideeën over huisvesting, klimaatbeheersing, opfokken en produceren.

Gasolec

Gasolec

Gasolec is een Nederlandse BV die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van krachtige verlichting- en verwarmingsystemen voor de intensieve pluimveehouderij. Door uitgekiend gebruik van rood, blauw, groen en wit licht is de productie van pluimvee te optimaliseren. Gasolec is mondiaal leidend op deze technologie.

Trouw Nutrition

Trouw Nutrition

Trouw Nutrition is een groep van internationale onderzoekscentra voor diervoeding, onderdeel van Nutreco, wereldleider in diervoeding en visvoer. De geavanceerde voeroplossingen van Trouw Nutrition dragen bij aan de voedselproductie voor miljoenen consumenten ter wereld. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden voor Nutreco, van het onderzoek en de inkoop van grondstoffen, tot de ontwikkeling van producten en diensten voor de agrarische sector. Zoals premixen, toevoegingsmiddelen en gezondheidsproducten voor de pluimveesector.

Darling Ingredients International

Darling Ingredients International

Darling Ingredients verwerkt dierlijke grondstoffen tot hoogwaardige en praktische ingrediënten als vetten, eiwitproducten en mineralen, voor de toepassing in diverse veevoedingsmiddelen voor kippen. Al meer dan een eeuw vormt het bedrijf en internationaal  platform voor innovatie en ontwikkeling. De drie belangrijkste waarden van de producten van Darling Ingredients zijn: Natuurlijk, Voedzaam en Duurzaam.

MJ-Tech BV

MJ-Tech BV

Onze business ligt in de vernevel-techniek; MJ-Tech BV ontwerpt installaties waarmee mist gecreëerd kan worden, welke gebruikt kan worden als extra koeling én om de luchtvochtigheid mee te regelen. We zijn sterk vertegenwoordigd in de glastuinbouw, landbouw en industrie. Door de kennis die we in ca. 25 jaar hebben opgebouwd, zijn we in staat een installatie te ontwerpen die precies op maat is voor de klant. Wat ons uniek maakt, is dat wij de expertise in huis hebben om het volledige traject te doorlopen. Vanaf concept tot en met engineering kunnen wij dit in eigen hand houden.

 

Scan-Air BV

Scan-Air BV

Scan-Air is een erkende Nederlandse fabrikant van inlaatventielen voor de veehouderij. Het bedrijf levert kwalitatief maatwerk voor elk type agrarische huisvesting, met een gezonder stalklimaat tot gevolg. De efficiënte ventilatiesystemen van Scan-Air zijn duurzaam in gebruik, makkelijk te reinigen en ze dragen bij aan verlaagde energiekosten voor pluimveehouders.

Thermobile Industries BV

Thermobile Industries BV

Thermobile Industries BV  is gespecialiseerd in de productie en internationale verkoop van mobiele en stationaire luchtverhitters. Thermobile heaters hebben verschillende toepassingen in de pluimvee- en varkenshouderij, voor gewasdroging, de verwarming van loodsen en schuren, en in de bouw en industrie. De heteluchtkachels onderscheiden zich door hun mobiliteit, gebruiksgemak, solide bouw en de goede verkrijgbaarheid van onderdelen. Ook staat Thermobile bij klanten tot ver buiten Europa bekend om zijn professionele wereldwijde service.

Plantema Groep

Plantema Groep

De Plantema Groep is een Nederlandse organisatie met tientallen jaren ervaring op het gebied van pluimveegeneeskunde, onderzoek en vloeibare diervoeders. De groep bestaat uit drie werkmaatschappijen: het Plantema Veterinair Centrum (dierenartsenpraktijk), Agraplan Farmaca (aanvullende diervoeders) en het CLvP (laboratorium). De onafhankelijke dienstverlening van de Plantema Groep richt zich ook op de internationale markt: de ervaren medewerkers van Agraplan ondersteunen pluimveehouders wereldwijd. 

Meyn Food Processing Technology

Meyn Food Processing Technology

Sinds 1959 is Meyn Food Processing Technology actief op het gebied van innovatieve systemen voor pluimveeverwerking. In meer dan 100 landen levert deze wereldmarktleider stand-alone machines en compleet ingerichte verwerkingslijnen met diverse snelheden en voor alle pluimveesoorten. De klantbelofte van Meyn: het leveren van kwalitatieve systemen voor de hoogst mogelijke productiviteit met een minimum aan arbeidsuren.

Sanovo Technology Netherlands

Sanovo Technology Netherlands

Sanovo Technology Netherlands ontwikkelt al meer dan 50 jaar lang geautomatiseerde systemen voor het sorteren en verpakken van eieren onder de merknaam STAALKAT. Met dank aan haar innovatieve kracht, kennis en ervaring biedt STAALKAT productoplossingen en mogelijkheden voor een nog efficiëntere bedrijfsvoering. STAALKAT heeft een zeer breed assortiment, van machines voor kleine bedrijven tot volautomatische machines voor grote bedrijven.

Dorset Green Machines

Dorset Green Machines

Dorset Green Machines is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van systemen voor de verwerking van organisch afval. Dorset banddroogsystemen zijn uitermate geschikt voor het drogen van pluimveemest en deze om te zetten in waardevolle grondstoffen. Drogen vermindert opslag- en transportkosten. Het gedroogde product kan worden verkocht als waardevolle organische meststof, als brandstof voor groene energie of het kan verder verwerkt worden. Andere specialisaties van Dorset zijn luchtreiniging, het drogen van zuiveringsslib, het benutten van restwarmte en stalinrichting.

Marel Stork Poultry Processing

Marel Stork Poultry Processing

Marel Stork Poultry Processing is een mondiale leverancier van pluimveeverwerkende apparatuur, geïntegreerde systemen en dienstverlening. Stork Poultry Processing is sterk gericht op innovatieve technologieën en heeft het grootste productassortiment van de industrie. Hierdoor kan de onderneming in-line oplossingen bieden voor elke fase van het proces en voor elk capaciteitsniveau.

Impex Barneveld BV

Impex Barneveld BV

Impex Barneveld BV heeft zich sinds de oprichting in 1971 ontwikkeld van pionier tot een wereldwijde, toonaangevende leverancier van drinksystemen en toebehoren voor de pluimvee- en varkenshouderij. Om deze wereldwijde, toonaangevende positie te kunnen behouden en aan te blijven sluiten aan de behoeften - nu én in de toekomst - is Impex continu bezig met het innoveren van zijn producten en service, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en efficiëntie belangrijke aspecten zijn. Impex gesloten drinksystemen zijn uitstekend geschikt voor vleeskuikens, leghennen, opfok- en ouderdieren, die in de verschillende huisvestingssystemen gehouden worden.

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD is de Nederlandse gezondheidsdienst voor dieren. De bijna 100 jaar oude organisatie bestaat uit 400 medewerkers, waaronder 200 hoogopgeleide laboranten en 70 gespecialiseerde artsen. Hun missie is het bewaken en onderzoeken van de diergezondheid. De GD voert onafhankelijk onderzoek uit voor overheden, brancheorganisaties en veehouders. Pluimveehouders kunnen onder meer gebruik maken van de serum- en verenbank. Dankzij deze expertise en kennis geniet GD internationale erkenning in de pluimveesector.

HatchTech

HatchTech

HatchTech ontwerpt optimale broedmachines en turn key-oplossingen voor de broederij. Sinds de oprichting in 1996 is dit innovatieve bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler met een gevestigde reputatie. Dankzij een vernieuwende methode die zorgt voor een constante luchtstroom in de broedmachine garandeert HatchTech broederijen grotere en uniforme kuikens.

Muller Beltex

Muller Beltex

Muller Beltex levert componenten voor de bulk-, landbouw- en procesindustrie ten behoeve van het horizontaal/verticaal transporteren en het verwerken van grondstoffen en eindproducten. Het familiebedrijf is in 1950 opgericht als handelsonderneming in drijfriemen en transportbanden.
Stienen BE

Stienen BE

Stienen BE ontwikkelt complete stalautomatisering voor pluimvee- en varkenshouderijen. Het familiebedrijf is al sinds 1977 betrokken bij de intensieve veehouderij en het beschouwt betrouwbaarheid en technische vooruitgang als zijn kernwaarden. Stienen BE biedt een volledig assortiment van stalcomputers, luchtregelunits, ventilatoren, alarmsystemen en management software waarmee veehouders elke dag het beste klimaat in hun stallen kunnen creëren.

©2015 Dutch Poultry Centre