VIV MEA opent zijn deuren van 5 februari tot 7 februari 2018 in Abu-Dhabi, UAE.  

Dutch Poulty Centre organiseert een aantal activiteiten tijdens deze beurs. Graag informeren wij u over deze activiteiten. 

Conference “Dutch innovations for more profit of your poultry business”, 5 februari 2018  

Op 5 februari 2018 organiseert DPC in samenwerking met de Nederlandse Ambassade een conference “Dutch innovations for more profit of your poultry business” waarbij de Nederlandse innovaties in de pluimveeketen aan het lokale publiek worden gepresenteerd. De conference vindt plaats  in Capital Suite 7, ADNEC  van 13.30 uur tot 15.30 uur. U en uw relaties zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! Het volledige programma treft u in de bijlage.  

DPC Netwerkreceptie,  5 februari 2018  

Op 5 februari 2018 organiseert DPC een netwerk receptie. De receptie is een uitstekende gelegenheid om te netwerken met DPC leden, ondernemers, de Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers in de regio en handel bevorderende organisaties.  

De receptie vindt plaats in het ALOFT hotel (5 minuten lopen van ADNEC), Lounge Relax@12 van 18.00 uur tot 20.00 uur. Wij verwelkomen u graag op deze netwerkbijeenkomst! U hoeft zich niet aan te melden.  

©2015 Dutch Poultry Centre