Remove filters
BBS Food

BBS Food

BBS Food is een toonaangevende Europese producent op het gebied van diepgevroren en koelverse convenience vleesproducten. Dankzij diverse high-tech verwerkingsmethodes zorgt het bedrijf voor maximale toegevoegde waarde van de goedkope delen van pluimveevlees. De vernieuwende manieren van het bereiden en verpakken van BBS Food komen niet alleen ten goede van consumenten, maar ook van veel private-label klanten.

Gi-Ovo

Gi-Ovo

Gi-Ovo ontwikkelt en levert innovatieve logistieke systemen en verpakkingen voor (broed) eieren. Gi-Ovo ontwikkelde o.a. de merken EggsCargoSystem® - een innovatief en productiviteitsverhogend logistiek systeem voor consumptie eieren – en HatchCargoSystem® - het meest efficiënte transportsysteem voor broedeieren –  en EggyPlay®, een op het wereldberoemde Lego gebaseerd eierendoosje. Naast de levering van bovenstaande systemen en verpakkingen, is TSP continue actief met het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en logistieke oplossingen voor eieren.

Sanovo Technology Netherlands

Sanovo Technology Netherlands

Sanovo Technology Netherlands ontwikkelt al meer dan 50 jaar lang geautomatiseerde systemen voor het sorteren en verpakken van eieren onder de merknaam STAALKAT. Met dank aan haar innovatieve kracht, kennis en ervaring biedt STAALKAT productoplossingen en mogelijkheden voor een nog efficiëntere bedrijfsvoering. STAALKAT heeft een zeer breed assortiment, van machines voor kleine bedrijven tot volautomatische machines voor grote bedrijven.

Elburg Foods

Elburg Foods

Elburg Foods is een onafhankelijke private label-producent en leverancier van hoogwaardige convenience kipproducten. Elburg Foods heeft meer dan 40 jaar ervaring in productbereiding en beschikt over een volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste machines, koel/vriesopslagfaciliteiten en transportmiddelen, alle geheel uitgerust volgens de laatste Europese voorschriften en richtlijnen.

Zonne-Ei-Farm

Zonne-Ei-Farm

Zonne-Ei-Farm is producent van leghennen en consumptie-eieren met zes verschillende bedrijfslocaties in Nederland. De onderneming, in 1960 begonnen als Gelders familiebedrijf, produceert wekelijks 4 miljoen eieren waarvan 90% bestemd is voor de export. Behalve over een opfokbedrijf en diverse legboerderijen beschikt Zonne-Ei-Farm ook over een eigen mestverwerkingsfabriek die voedingskorrels produceert. Bovendien levert het bedrijf Salmet-stalinrichtingen die voldoen aan alle Europese welzijns- en milieuvoorschriften.

 

Mavitec

Mavitec

Mavitec is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de werelwijde installatie van hoogwaardige renderingsapparatuur voor verwerkingsbedrijven. Deze systemen recyclen slachtbijproducten door de scheiding van vloeistoffen (water, olie, vet, talg) van vaste stoffen. Zo veranderen de kostenefficiënte machines van Mavitec reststromen uit de pluimveevleesindustrie in waardevolle ruwe grondstoffen.

©2015 Dutch Poultry Centre