Over Ons

Categorieën:

In twee moderne bedrijfspanden in Barneveld produceert BBS Food convenience-kipproducten en spare ribs. De West-Europese consument heeft een voorkeur voor kipfilet ten opzichte van poten en andere stukken van de kip. BBS voegt maximaal waarde toe aan deze goedkope delen door ze te marineren, garen, in te vriezen of koelen en verpakken voor een grote groep internationale retailers en andere private-label klanten. De laatste jaren is het assortiment van BBS op innovatieve wijze uitgebreid. Niet alleen met nieuwe producten maar ook door vernieuwende verwerkingsmethoden en verpakkingsconcepten.

Transparantie, hygiëne en innovatie

Hygiëne, houdbaarheid en transparatie over herkomst zijn belangrijke waarden voor BBS Food. Daarom zijn alle producten 100 % traceerbaar met dank aan volledig geautomatiseerde tracking-systemen. BBS Food startte met diepgevroren producten maar onlangs is ook het innovatieve Steampack geïntroduceerd. Hierin worden de producten direct na het braden met hete stoom kiemvrij verpakt. Deze optimale hygiëne zorgt voor een lange houdbaarheid. En de kwaliteit en structuur van het vlees blijft goed behouden. De consument hoeft het product alleen nog maar op te warmen.

Uw merk, uw smaak… met de kwaliteit van BBS

BBS maakt het de consument gemakkelijk met convenience producten maar ook de zakelijke klant hoeft geen tijd te verspillen. BBS denkt namelijk mee met zijn private-label klanten volgens het 1-2-3 concept (product, proces, verpakking). De klant kan daarbij kiezen uit een breed assortiment van producten en smaken, diverse soorten bereidingen en verpakkingen. Zo biedt BBS maatwerk voor elk private label van pluimvleesproducten.

©2015 Dutch Poultry Centre