Over Ons

Alles telt mee bij pluimveeverwerking

Bent u op zoek naar een verdere automatisering van uw pluimveeverwerkende processen met verbetering van eindproductkwaliteit? Die een verbetering van efficiëntie en opbrengst, maar ook een kostenreductie oplevert? De modulaire systemen van Marel zijn uitermate geschikt om met uw bedrijf mee te groeien. Ongeacht de gewenste productiecapaciteit en uw type eindproducten heeft Marel de oplossing die voor u het meest effectief, betrouwbaar en winstgevend is. Of u nu 500 of 15.000 vleeskippen per uur verwerkt, Marel biedt u in alle gevallen de op maat gemaakte automatisering voor elke processtap; van aanvoer, verdoven, plukken, panklaar maken, koelen, opdelen, ontbenen, sorteren, verpakken en etiketteren tot en met convenience food processen.

 

Duurzaam

De systemen van Marel voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan bekend om de hoge opbrengsten, uiterste betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en de laagste gebruikskosten. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan belangrijke thema’s zoals dierenwelzijn, traceerbaarheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en CO2 voetafdruk.

Onze innovaties worden de norm

Marels substantiële investeringen in R&D, vaak in samenwerking met gerenommeerde onderzoeks- en wetenschapsinstituten, leiden telkens tot baanbrekende innovaties. Veel van deze oplossingen zijn inmiddels de norm geworden in de industrie. Mede hierdoor kunt u de opbrengst, kwaliteit en doorvoersnelheid van uw producten maximaliseren.

Marel photo 2021

 

© 2021 Dutch Poultry Centre