Over Ons

Geautomatiseerde processen op maat

Bent u op zoek naar een verdere automatisering van uw pluimveeverwerkende processen met verbetering van eindproductkwaliteit? Die een verbetering van efficiëntie en opbrengst, maar ook een kostenreductie oplevert? De modulaire systemen van Marel Poultry kunnen prima gecombineerd worden met andere apparatuur en met handmatige processen en zijn dus uitermate geschikt om met uw bedrijf mee te groeien. Ongeacht de gewenste productiecapaciteit en uw type eindproducten, heeft Marel Poultry de oplossing die voor u het meest effectief, betrouwbaar en winstgevend is. Of u nu 500 of 15.000 vleeskippen per uur verwerkt, Marel Poultry biedt u in alle gevallen de op maat gemaakte automatisering voor elke processtap; van aanvoer, verdoven, plukken, koelen, opdelen, ontbenen en gemaksvoedingsprocessen tot en met wegen, sorteren en etiketteren.

Duurzaam

De systemen van Marel Poultry voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan bekend om de hoge opbrengsten, uiterste betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en de laagste gebruikskosten. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan belangrijke thema’s zoals dierenwelzijn, traceerbaarheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en CO2 voetafdruk.

Onze innovaties worden de norm

De substantiële investeringen van Marel Poultry in R&D, voortvloeiend uit samenwerking met gerenommeerde onderzoeks- en wetenschapsinstituten, hebben geleid en zullen leiden tot baanbrekende innovaties. Veel van deze oplossingen zijn inmiddels de norm geworden in de industrie. Mede hierdoor kunt u de opbrengst, kwaliteit en doorvoersnelheid van uw producten maximaliseren.

 

© 2021 Dutch Poultry Centre