Over Ons

ABN AMRO telt 22.300 medewerkers, waarvan 3000 in het buitenland. De bank heeft in Nederland meer dan 4 miljoen retail klanten en biedt een ruim pakket financiële diensten via diverse distributiekanalen (kantoor of business centre, telefoon, call centre en internet).

ABN AMRO beschikt in Nederland over een uitgebreid netwerk van 510 bankshops, 77 zakelijke kantoren en 20 Private Banking kantoren. Het wereldwijde netwerk beslaat 15 landen en gebieden.

De bank is voor 100% eigendom van de Nederlandse Staat. Na goedkeuring van de integratieplannen door de relevante regelgevers, zal ABN AMRO in het derde kwartaal van 2010 worden samengevoegd met Fortis Bank Nederland. Op basis van de sterke portfolio’s, know-how en netwerken van de beide banken, zal er een krachtige nieuwe bank worden opgebouwd met een sterke basis in Nederland.

De nieuwe bank zal een compleet pakket van retail, private banking, investment banking en commercial banking producten en diensten aanbieden.

 

“De pluimveesector is in Nederland sterk ontwikkeld en heeft veel te bieden in Nederland, maar zeker ook in het buitenland. Zowel DPC en ABN AMRO ondersteunen ondernemers in de pluimveesector ondersteunen om hun ambities waar te maken."   
© 2019 Dutch Poultry Centre