Over Ons

Pluimveehouders hebben maar één doel en dat is een zo hoog mogelijke productie halen. Daarvoor is een koppel sterke leghennen nodig. Gezonde dieren, die onder de beste voorwaarden hebben kunnen groeien. Eendagskuikens en opfokhennen die berekend zijn op hun taak: produceren. De schakel tussen broedei en consumptie-ei, Ter Heerdt kan deze leveren.

Voor alle typen pluimveehouderijen

Ter Heerdt beschikt over eigen (Lohman) ouderdieren, een eigen broederij en diverse partner-opfokbedrijven. Samen produceren die leghennen van topkwaliteit, die geschikt zijn voor alle soorten pluimveehouderijen. Zeven adviseurs met uiteenlopende specialisaties staan klaar voor deskundige begeleiding van klanten. Of het nu gaat om kooi-, scharrel-, volière- of biologische kippen. Door meer dan 75 jaar ervaring van inmiddels drie generaties van dezelfde familie heeft Ter Heerdt alle benodigde kennis in huis.

Betrouwbaarheid, ondernemerschap en vakmanschap

Ter Heerdt hecht waarde aan een persoonlijke en transparante relatie met haar klanten. Persoonlijke betrokkenheid met de opfokkers is kenmerkend voor deze organisatie en de uiteindelijke hoge kwaliteit die ze levert. In de bedrijfsfilosofie van Ter Heerdt staan namelijk drie kernwaarden centraal: betrouwbaarheid, ondernemerschap en vakmanschap. Een goed voorbeeld is het Transparant Opfoksysteem. Met dit online hulpmiddel krijgen klanten volledig inzicht in het opfokproces van hun koppels via internet.

© 2021 Dutch Poultry Centre