Over Ons

bedrijfsfoto

Pas Reform mag dan een machinebouwer zijn, het bedrijf weet precies wat er in het ei gebeurt en wat het nodig heeft om zich te ontwikkelen. De behoeften van het embryo zijn heel subtiel, zo ontdekte Pas Reform door eigen onderzoek en de samenwerking met universitaire faculteiten. De genetische basis van een embryo heeft invloed op zijn groeicurve en metabolisme en dat vraagt om aangepaste broedprogramma’s. De broedmachines van Pas Reform zijn daarop berekend.

Management van het broedproces

Een uitgekiende luchtbehandeling zorgt voor een constante aanvoer van schone lucht. Bovendien is de luchtvochtigheid en de temperatuur van de machines tot in detail te beheersen. Uniek bij de broedmachines van Pas Reform is hun onderverdeling in aparte compartimenten. Het klimaat kan daardoor per sectie geregeld worden. Zo heeft u bijna alle variabelen in de hand om tot een uniform koppel eendagskuikens te komen. Andere voorbeelden van het doordachte ontwerp van de broedmachines zijn het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en de grote kijkvensters, waardoor de deuren niet geopend hoeven worden. 

Adviezen van senior broedspecialisten

Pas Reform ondersteunt broederijen graag bij het samenspel tussen vakmanschap en technologie. De senior broedspecialisten van Pas Reform helpen broedmeesters over de hele wereld om de kwaliteit van de processen te verbeteren. Daarbij kijkt Pas Reform breder dan alleen de machines. Ook de bedrijfskundige context, zoals logistiek en rendement, worden betrokken in de adviezen.

 

© 2021 Dutch Poultry Centre