F2CARE

F2CARE

F2CARE is een internationaal werkend adviesbureau en gespecialiseerd in voedertechnische adviezen voor bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling en/of distributie van veevoederadditieven en specialiteiten, (premix) voormengsels en mengvoeders voor varkens en pluimvee. Objectieve, integere voedingskennis in al haar facetten (van basaal onderzoek tot marktondersteuning) is steeds de drijfveer om toegevoegde waarde te leveren.

Twilmij  B.V.

Twilmij B.V.

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Als producent van premixen voor de diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu. Sinds november 2017 is Twilmij B.V. onderdeel van Koninklijke DSM N.V. te Heerlen.

Marvesa

Marvesa

Marvesa Oils & Fats is een geïntegreerde leverancier welke naast klassieke vetten en oliën ook energiebronnen met toegevoegde waarde levert voor voerproducenten en boeren. Betrouwbaarheid, efficiëntie, kennis en innovatie zijn voor Marvesa essentieel. 

V.A.V. Conveyor components and solutions

V.A.V. Conveyor components and solutions

“V.A.V. Conveyor components and solutions” is leverancier van componenten voor transportinstallaties gebruikt in de droge stortgoedindustrie, zoals elevatoren, ketting- en schroeftransporteurs voor bijvoorbeeld agrarische grondstoffenomslag, veevoederindustrie, voersystemen maar ook recycling van glas of afval.

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives B.V. is een fabrikant van diervoeradditieven van hoge kwaliteit. Het is ons doel om unieke additieven voor de diervoederindustrie te creëren, waarbij de focus ligt op butyraatconcepten, slow-release urea en aroma's en zoetstoffen. Producten die staan voor Clean Growth. Wij produceren onze producten zelf op onze eigen productielocaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over de producten en de kwaliteit ervan.

Cagemax

Cagemax

Sinds 1997 is Cagemax een handelsbedrijf dat actief is in de in- en verkoop van hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten. Cagemax heeft deze handel succesvol opgezet en uitgebouwd door grote hoeveelheden te leveren aan verschillende grotere en kleinere pet food producenten. Naast de initiële focus op de pet food sector is Cagemax inmiddels ook actief in het leveren van dierlijke bijproducten, biologische bijproducten en afvalproducten in sectoren als de aqua feed, mengvoederindustrie, kunstmestindustrie en de energiesector.

Globe Ingredients

Globe Ingredients

Globe Ingredients (voorheen Globe Fine Chemicals) is een betrouwbare, innovatieve en succesvolle leverancier van een breed assortiment in ingrediënten voor diervoerders, levensmiddelen en farmacie.

Van Aarsen International

Van Aarsen International

Van Aarsen International is een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van machines voor de productie van diervoeders. Tot de vele internationale klanten behoren integraties en commerciële producenten van pluimveevoeder, evenals fabrikanten van premixen en concentraten. Door 65 jaar ervaring in het malen van veevoeder, is Van Aarsen International een wereldwijd erkende naam in kwaliteitsapparatuur en turnkey-oplossingen voor voederfabrikanten. Het bedrijf ontwikkelt niet alleen nieuwe machines en apparatuur, maar is ook gespecialiseerd in de renovatie, optimalisatie en modernisering van bestaande installaties.

GMP+ International

GMP+ International

Met meer dan 13.400 deelnemende bedrijven in meer dan 70 landen is GMP+ International een vooraanstaande wereldspeler op het gebied van de certificering van voederveiligheid. GMP staat for Good Manufacturing Practices. Dit internationale certificaat werd in 1992 opgericht vanuit het oogpunt van veiligheid, maar GMP+ is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige certificatieprogramma voor de diervoedersector dat ook ISO-kwaliteit voor management, HACCP en andere elementen integreert.

De Heus

De Heus

De Heus is een internationaal opererende organisatie in de productie en verkoop van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is deze familieonderneming uitgegroeid van een lokaal Nederlandse voederbedrijf tot een wereldwijd voederconglomeraat met activiteiten in meer dan 50 landen. De Heus biedt een breed scala van voeroplossingen voor verschillende soorten veehouders, inclusief pluimveespecialisten. Producten variëren van complete en aanvullende voeders tot concentraten, premixen en maatwerkvoeders voor de specifieke omstandigheden van elke boerderij.

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat helpt bij het creëren van goed presterende en economisch haalbare voerformules. Wetenschappelijke expertise en onderzoekscapaciteit maken het instituut een belangrijke partner voor mengvoederbedrijven binnen en buiten Europa. De voederwaardetabellen van Schothorst Feed Research zijn inmiddels een begrip; voor veel bedrijven zijn ze hét uitgangspunt bij de waardering van grondstoffen. Een duidelijk voorbeeld van de toonaangevende positie in voederonderzoek van Schothorst Feed Research.

 

Darling Ingredients International

Darling Ingredients International

Darling Ingredients verwerkt dierlijke grondstoffen tot hoogwaardige en praktische ingrediënten als vetten, eiwitproducten en mineralen, voor de toepassing in diverse veevoedingsmiddelen voor kippen. Al meer dan een eeuw vormt het bedrijf en internationaal  platform voor innovatie en ontwikkeling. De drie belangrijkste waarden van de producten van Darling Ingredients zijn: Natuurlijk, Voedzaam en Duurzaam.

Kepro

Kepro

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd. Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn.

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers is een toonaangevende internationale leverancier van productieapparatuur en verwerkingslijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Ottevanger Milling Engineers werd opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands bedrijf in particulier eigendom, dat nu wordt geleid door de vierde generatie Ottevangers.

 

Provimi

Provimi

Provimi is een van de internationale marktleiders in de diervoederindustrie. Het bedrijf heeft meer dan 85 jaar ervaring in de productie van innovatieve en resultaatgerichte diervoeders. Als toonaangevend ontwikkelaar van premixen, concentraten en speciaalproducten (zoals additieven en melkvervangers) levert het bedrijf inmiddels in ruim 100 landen. Kwaliteit is een belangrijk bedrijfskenmerk en Provimi  investeert veel in onderzoek en expertise om klanten efficiënte en custom-made voederprogramma’s te kunnen bieden.

 

Jadis Additiva

Jadis Additiva

Jadis Additiva ontwikkelt veilige toevoegingsmiddelen, diensten en hygiënische producten voor de premix- en mengvoederindustrie. Deze internationaal opererende organisatie biedt hoogwaardige additieven met een bewezen waarde, waaronder vitaminen, natuurlijke mineralen, pigmenten en antioxidanten. Jadis Additivia levert al zijn producten met een hoog serviceniveau en technische expertise. Het bedrijf produceert ook technische hulpmiddelen voor verbetering van de dosering en homogeniteit tijdens mengprocessen.

ForFarmers

ForFarmers

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij.

Orffa

Orffa

Excentials is een dochteronderneming van Orffa International Holding BV, een toonaangevend bedrijf in diervoederadditieven. Excentials benut de innovatie kennis van Orffa (45 jaar ervaring in wetenschappelijke productontwikkeling) voor de wereldwijde export van unieke veevoederconcepten. Deze klantgerichte programma’s bieden een optimale combinatie van nutritionele additieven, speciaalproducten, diergeneesmiddelen en technische ondersteuning voor het gebruik ervan. Zo helpt Excentials internationale klanten met efficiënte en geldbesparende oplossingen voor voedings- en gezondheidsvraagstukken in de diervoedersector.

Vitelia Voeders

Vitelia Voeders

Vitelia Voeders komt voort uit de fusies van 14 boerencoöperaties in Noord-Limburg en een klein deel van Noord-Brabant. Deze innovatieve onderneming is gespecialiseerd in de productie en de verkoop van mengvoeders aan veehouders in Zuid-Nederland. Zorg en passie zijn kernwaarden voor dit bedrijf dat gezonde, uitgebalanceerde en eerlijke diervoeding fabriceert. Deze voeders voor varkens, pluimvee (leghennen en vleeskuikens) en rundvee komen bijna volledig uit de eigen fabrieken van Vitelia.

FRAmelco

FRAmelco

FRAmelco, bekend van het merk FRA®, ontwikkelt diervoeders en drinkwater additieven die de gezondheid en de prestaties van dieren verhogen, terwijl ze het gebruik van antibiotica terugdringen. FRA® staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en service. Onderzoek en ontwikkeling zijn fundamenteel in de steeds veranderende wereldwijde diervoederindustrie.

Coppens Diervoeding

Coppens Diervoeding

Al bijna een eeuw lang staat Coppens Diervoeding garant voor hoogwaardige en betrouwbare diervoeders in combinatie met innovatief en kundig advies. Daarmee draagt deze Nederlandse onderneming bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens- en pluimveehouderij. Coppens Diervoeding test zijn voeders voor (scharrel)vleeskuikens, kalkoenen en vleesouderdieren in een eigen onderzoekscentrum als garantie voor de beste kwaliteit.

Agrifirm

Agrifirm

Als agrarische coöperatie bundelt Agrifirm de krachten van 17.500 ondernemende boeren en tuinders in Nederland. Die samenwerking zorgt voor maximaal inkoopvoordeel op kwalitatief hoogstaande producten en diensten, zoals diervoeders, landbouwmachines en technisch of juridisch advies. Agrifirm loopt ook voorop in het aanbieden van oplossingen voor een beter bedrijfsresultaat van boeren, dankzij specialistische adviesdiensten en vernieuwende voerconcepten.

Trouw Nutrition

Trouw Nutrition

Trouw Nutrition is een groep van internationale onderzoekscentra voor diervoeding, onderdeel van Nutreco, wereldleider in diervoeding en visvoer. De geavanceerde voeroplossingen van Trouw Nutrition dragen bij aan de voedselproductie voor miljoenen consumenten ter wereld. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn kernwaarden voor Nutreco, van het onderzoek en de inkoop van grondstoffen, tot de ontwikkeling van producten en diensten voor de agrarische sector. Zoals premixen, toevoegingsmiddelen en gezondheidsproducten voor de pluimveesector.

E.F.S.-Holland

E.F.S.-Holland

E.F.S.-Holland (Euro Feed Services Holland) is opgericht in 1996 als distributeur van additieven voor mengvoeder gespecialiseerd in een aantal specifieke nutritionele aspecten. Deze specialisatie heeft ​​E.F.S. sindsdien een reputatie opgeleverd ​​als een betrouwbaar partner binnen de industrie. De activiteiten van E.F.S. omvatten specialistische concepten en producten voor de mengvoederindustrie.

© 2021 Dutch Poultry Centre