Check-Points BV

Check-Points BV

Bevestigen en tracing van Salmonella serotypes in 1 dag

Een Salmonella besmetting is slecht nieuws voor de business, maar het kan de beste van ons overkomen. Als het gebeurd wordt de opsporing van de bron van de besmetting de hoogste prioriteit.

Poultry Vets

Poultry Vets

De gespecialiseerde pluimveepraktijk voor pluimveebrede expertise en advies. 

AviVet

AviVet

Gezonde dieren zijn de basis van een duurzame en productieve pluimveehouderij. Als gespecialiseerde pluimveepraktijk zet AviVet zich vol passie in om dit te verwezenlijken.

Veterinair Centrum Someren

Veterinair Centrum Someren

Het Veterinair Centrum Someren is een multidisciplinaire dierenartsenpraktijk, waarbij diersoortgericht gewerkt wordt, om de juiste zorg voor (huis)dieren te garanderen. Het Veterinair Centrum Someren verleent zorg aan verschillende dieren en heeft daarnaast een eigen labaratorium.

Globe Ingredients

Globe Ingredients

Globe Ingredients (voorheen Globe Fine Chemicals) is een betrouwbare, innovatieve en succesvolle leverancier van een breed assortiment in ingrediënten voor diervoerders, levensmiddelen en farmacie.

MSD Animal Health

MSD Animal Health

MSD Animal Health is de internationale diergezondheidsdivisie van het Amerikaanse Merck & Co. Deze in Nederland gevestigde organisatie biedt dierenartsen, veehouders en overheden het breedste portfolio van veterinaire farmaceutica, vaccins en diensten voor diergezondheid. Zo levert MSD Animal Health bijna 50 verschillende pluimveevaccins voor zowel vleeskuikenouderdieren als leghennen en vleeskuikens.

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD is de Nederlandse gezondheidsdienst voor dieren. De bijna 100 jaar oude organisatie bestaat uit 400 medewerkers, waaronder 200 hoogopgeleide laboranten en 70 gespecialiseerde artsen. Hun missie is het bewaken en onderzoeken van de diergezondheid. De GD voert onafhankelijk onderzoek uit voor overheden, brancheorganisaties en veehouders. Pluimveehouders kunnen onder meer gebruik maken van de serum- en verenbank. Dankzij deze expertise en kennis geniet GD internationale erkenning in de pluimveesector.

Kepro

Kepro

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd. Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn.

Plantema Groep

Plantema Groep

De Plantema Groep is een Nederlandse organisatie met tientallen jaren ervaring op het gebied van pluimveegeneeskunde, onderzoek en vloeibare diervoeders. De groep bestaat uit drie werkmaatschappijen: het Plantema Veterinair Centrum (dierenartsenpraktijk), Agraplan Farmaca (aanvullende diervoeders) en het CLvP (laboratorium). De onafhankelijke dienstverlening van de Plantema Groep richt zich ook op de internationale markt: de ervaren medewerkers van Agraplan ondersteunen pluimveehouders wereldwijd. 

Intracare

Intracare

Intracare biedt de pluimveehouder desinfectie-, voeder- en diergeneesmiddelenprogramma’s gericht op het verminderen van antibioticagebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de veehouder en de laatste Europese richtlijnen en dragen bij aan een betere diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat voor de pluimveehouder.  

Kanters Special Products BV

Kanters Special Products BV

Kanters is dé specialist in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid en het voorkomen van het gebruik van antibiotica. Kanters ontwikkelt, produceert en levert voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen, kuikenpapier, broeiremmers en klauwverzorgingsmiddelen aan de (intensieve) veehouderij.

Van Eck Bedrijfshygiene

Van Eck Bedrijfshygiene

Van Eck Bedrijfshygiëne is ruim 25 jaar een begrip op het gebied van desinfectie en bloedluisbestrijding voor de pluimveehouderij. Als marktleider heeft het bedrijf innovatieve ontsmettingsmethodes ontwikkeld zoals Thermokill, vloeren branden, Turbofog en gebruik van silica. Ter verdere ondersteuning van pluimveehouders organiseert Van Eck ook workshops en studiedagen over plaagdierbeheersing, salmonellabestrijding, ontsmetten en het opstellen van kwaliteitsprogramma’s.

FRAmelco

FRAmelco

FRAmelco, bekend van het merk FRA®, ontwikkelt diervoeders en drinkwater additieven die de gezondheid en de prestaties van dieren verhogen, terwijl ze het gebruik van antibiotica terugdringen. FRA® staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en service. Onderzoek en ontwikkeling zijn fundamenteel in de steeds veranderende wereldwijde diervoederindustrie.

© 2021 Dutch Poultry Centre