Hoog tijd om de krachten te bundelen

Het is tijd voor samenwerking in de pluimveesector. Tijd om van gedeelde kracht dúbbele kracht te maken. We hebben nationaal en internationaal een sterke positie opgebouwd. Over de hele wereld staat Nederland hoog aangeschreven als pluimveeland. De kennis die we hebben opgebouwd in deze sector is ongeëvenaard, maar het zal u niet ontgaan zijn dat de concurrentie een internationaal karakter krijgt.

Om een gezonde toekomst voor onze sector te waarborgen, is samenwerking nodig. Het valt op dat bedrijven in de pluimveeketen wel naast elkaar, maar weinig mét elkaar werken. Daarom is het tijd om als collectief een vuist te maken. We moeten onze sector van binnenuit versterken door actieve ontwikkeling van kennis, innovaties en kwaliteit. En tegelijk moeten we ons naar buiten krachtig profileren. Daarvoor is een platform nodig, een gezamenlijk instituut. Dat is Dutch Poultrry Centre. Het nieuwe gezicht van de Nederlandse pluimveesector. Word daarom deelnemer en versterk uw marktpositie!

Uw deelname is waardevol - voor u en voor de sector. In de globaliserende economie van vandaag en morgen hebben we elkaar nodig. En bovendien: als het met de pluimveesector in Nederland goed gaat, gaat het ook u goed. Tientallen leden hebben zich inmiddels verenigd in Dutch Poultry Centre. Zij ervaren de onderlinge contacten als inspirerend en waardevol. Creëer nieuwe perspectieven voor uw bedrijf en word ook lid!

Wilt u ook deelnemer worden?
Neem contact op met onze ambassadeur:

Dr.ir. P.C.M. Simons
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 Dutch Poultry Centre