Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening

Nieuws - Dutch Poultry Centre

DPC Netwerk Receptie VIV Europe 2022

VIV Europe opent zijn deuren van 31 mei tot en met 2 juni 2022 in Utrecht. Een platform voor bedrijven actief in de sectoren pluimvee, aquacultuur en zuivelindustrie uit de hele wereld.

Op woensdag 1 juni organiseert DPC in samenwerking met VIV worldwide een netwerk receptie. Tijdens de receptie zal de minister van Landbouw Henk Staghouwer aanwezig zijn (onder voorbehoud).  Op deze receptie zal het DPC Magazine "Poultry NL" worden gelanceerd, een prachtige glossy bedoeld om alle DPC leden te promoten in binnen- en buitenland. Tevens wordt het boek "Broiler Signals Africa" gepresenteerd. DPC heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van dit boek, waarvan onze ambassadeur Piet Simons mede-auteur is. En natuurlijk is de receptie een uitstekende gelegenheid om te netwerken met DPC leden en andere ondernemers.

De receptie vindt plaats in hall 9 in de VIV Industry Leader Lounge en begint om 17.30 uur.

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Marktcafé MS Schippers BV 16 maart 2022

Op 16 maart 2022 vond het DPC  Marktcafé plaats bij MS Schippers in Hapert.

Al 50 jaar heeft MS Schippers een enorme “Passion for Farming”. Met de slogan "Passion for farming" maakt de familie Schippers duidelijk waarvoor het bedrijf staat. Het bedrijf dient de veehouder. Continu ontwikkelt het bedrijf producten en diensten waarmee de boer “beter kan boeren”. Het resultaat is dat Schippers zich met 350 medewerkers, 15.000 producten en 12 kantoren steeds sterker positioneert in een internationale markt. 

Het huidige succes van Schippers is te verklaren door haar innovatieve en flexibele werkhouding en het voortdurend bezig zijn met het verbeteren en ontwikkelen van benodigdheden voor de dagelijkse praktijk. De organisatie is jong en dynamisch met een gemiddelde werknemersleeftijd van 35 jaar. Schippers onderging een hele evolutie, zowel in producten als in werk- en denkwijze. De 'manager' van nu is niet meer de 'boer' van toen. Schippers heeft zich volledig aan weten te passen aan de alsmaar toenemende kennisbehoefte van de veehouder. Door innovatie en flexibiliteit heeft Schippers altijd voorop gelopen in de sector, dit maakt het bedrijf slagvaardig. Interne, korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur maken deel uit van de kracht van Schippers. Er wordt momenteel veel in kennis geïnvesteerd. Dit door het werven en aannemen van hoogopgeleide mensen met een veehouderij opleiding/achtergrond. Mensen in het veld, de adviseurs, maar ook de binnendienst worden frequent bijgeschoold in diverse belangrijke onderwerpen met als hoofddoel de klant nog beter te bedienen.

Sinds 1996 is Schippers ook actief buiten Nederland en België. Een vergrote afzetmarkt levert immers direct kostprijsverlaging, daarmee blijft Schippers ook prijstechnisch een zeer sterke speler. Middels eigen dochterondernemingen en de Export afdeling staat Schippers haar buitenlandse klanten te woord. Binnen de landen Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Rusland, Engeland, Canada, Brazilie en Denemarken werkt Schippers met eigen verkoopkantoren.

Op 16 maart konden we kennis maken met dit uniek bedrijf.

Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.

(bron: www.schippers.nl)

unnamed

unnamed 3

unnamed 1

unnamed 2

unnamed 4

VIV MEA 2021 - Een groot succes!

Van 25 tot 27 november 2021 vond in Abu Dahbi, VAE,  de lang verwachte VIV MEA plaats.

Het driedaagse evenement in het Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC) was druk bezocht door meer dan  8.000 bezoekers van over de hele wereld. Eindelijk was het mogelijk om na 1,5 jaar pandemie weer samen te komen en persoonlijk zaken te doen. Meer dan 500 exposanten uit 51 landen namen deel aan de beurs.

De top exposerende landen waren China, Frankrijk, Nederland, de VS, Italië, India, Duitsland, Turkije en Zuid-Korea.

DPC leden waren volop vertegenwoordigd op de beurs, en konden hun producten en diensten presenteren aan de professionals uit de MENA – regio.

Dutch Poultry Centre organiseerde tijden de beurs een DPC meeting point,  waarvan de DPC leden gebruik konden maken om hun relaties te ontmoeten. Samen met de partner VIV worldwide en de Nederlandse ambassade organiseerde de DPC ook een netwerkbijeenkomst op de tweede dan van de beurs.

We kijken terug op een geslaagde beurs!

 

UNADJUSTEDNONRAW thumb 1ffUNADJUSTEDNONRAW thumb 20f

UNADJUSTEDNONRAW thumb 21aUNADJUSTEDNONRAW thumb 21cUNADJUSTEDNONRAW thumb 200UNADJUSTEDNONRAW thumb 201UNADJUSTEDNONRAW thumb 202 

 UNADJUSTEDNONRAW thumb 204UNADJUSTEDNONRAW thumb 206

 UNADJUSTEDNONRAW thumb 208UNADJUSTEDNONRAW thumb 209

 

Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre