Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening

De Gier Drive Systems Gears Up!

Samen met onze partners werken aan en gebruikmaken van de beste aandrijfoplossingen voor de internationale tuinbouw, de intensieve veehouderij, gewasbewaring en de utiliteit! Daar staat het nieuwe Let’s Gear Up van De Gier Drive Systems voor. De Gier maakte naast een sterk gestegen omzet de afgelopen jaren een enorme transformatie door. Met een onderzoek naar klantwaarde als basis voor verbetering presenteert De Gier met trots het nieuwe De Gier: Let’s Gear Up!

Enorme transformatie

De transformatie bij De Gier startte zo’n drie jaar geleden. Algemeen directeur Rob Sandberg: ”Met het groeien van de wereldbevolking en de toenemende aandacht voor het buitenland in Nederlandse agrarische oplossingen en toepassingen, verwachten we de komende jaren verdere groei. We hebben dan ook besloten om te investeren in een groter vloeroppervlak, betere en moderne productieapparatuur en geheel nieuwe en ultra moderne assemblagelijnen. Daarnaast hebben we sterk ingezet op verbetering van onze logistiek.”

Klantwaarde

Met het verbeteren van de productie en de logistiek waren we er nog niet. Sales en Marketing directeur Wouter Heezen: “Eind vorig jaar hebben we ook besloten om onder de klanten een onderzoek te doen naar klantwaarde. Daaruit bleek dat we goed scoorden op kwaliteit van de producten, leverbetrouwbaarheid, responstijd op vragen, garantietermijn en levensduur, klantfocus en de vertrouwensrelatie. Maar we werden natuurlijk wel flink aangesproken op onze online en offline productinformatie. We wisten eigenlijk ook wel dat daar een verbeterpunt zat….”

Let’s gear Up!

“Om de transformatie dan helemaal compleet te maken hebben we besloten om het merk De Gier beter en anders op de kaart te zetten. We wilden meer visualiseren en aangeven wat de meerwaarde is van onze oplossingen. Omdat onze medewerkers, het meedenken en het persoonlijke contact worden gewaardeerd, wilden we het merk ook een persoonlijk ‘smoel’ geven. Daarnaast moest de uitstraling van het merk overeenkomen met de kwaliteit van onze producten. In combinatie met een uitmuntend productieapparaat, uitstekende logistiek, een vernieuwde website met heldere productinformatie op verschillende niveaus en talen, zijn we helemaal klaar voor de volgende stap. Met het Let’s Gear Up en een knipoog naar onze focus op aandrijftechniek, nodigen we iedereen uit om samen met ons voor de beste aandrijfoplossingen te gaan. Maak dan ook kennis met het nieuwe De Gier!”

Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre