Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening

Nieuw productiecentrum voor Marel in Dongen

Op 20 november 2019 werd Marels volledig nieuwe productiecentrum in Dongen officieel geopend. Alle activiteiten van productie en kantoor worden nu uitgevoerd in het state-of-the-art pand op bedrijventerrein Tichelrijt II.

Al 60 jaar lang vervaardigt de productielocatie in Dongen machineonderdelen voor Marel Poultry, de pluimveetak binnen het wereldwijd toonaangevende bedrijf Marel. De eindproducten, hoogwaardige voedselverwerkende systemen, worden in samenwerking met de Marel vestiging in Boxmeer samengesteld.

Volledig up-to-date

Aangezien de voormalige locatie in Dongen niet meer voldeed aan de hedendaagse normen, was een nieuw productiecentrum een logische stap. De nieuwbouw huisvest in principe dezelfde activiteiten als voorheen en is goed voor 40 productieplekken evenals een achttal kantoorplekken, maar nu in een setting die volledig up-to-date is.
De officiële opening werd op woensdag 20 november verricht door Marina Starmans-Gelijns, burgemeester van Dongen, in aanwezigheid van een grote Marel delegatie, onder wie CEO Árni Oddur Thórdarson.

Hoogste kaliber

De Marel medewerkers kunnen nu op hun veilige en verantwoorde werkplekken gebruikmaken van de modernste en hoogwaardigste productiefaciliteiten die momenteel beschikbaar zijn. Facilitair, logistiek en ergonomisch gezien is de uitrusting van het nieuwe productiecentrum van het hoogste kaliber. Marel is ervan overtuigd dat deze nieuwe, inspirerende omgeving zal leiden tot veel innovatieve en succesvolle business.

Werkplezier

Folkert Bölger, EVP van Marel, zegt het als volgt: “Als Marel willen wij onze medewerkers de beste omstandigheden bieden om in te werken. Voor onze productielocatie in Dongen betekent dit dat er nu een optimaal ingericht bedrijfspand staat dat aan de allerlaatste eisen voldoet. Wij vertrouwen erop dat onze mensen nu met nóg meer motivatie en plezier aan de slag gaan. En meer werkplezier leidt bijna vanzelfsprekend tot een betere productie.”
 

Meer informatie: marel.com/poultry

Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre