Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening

Nieuwe topman Moba Barneveld

bron: https://barneveldsekrant.nl/

BARNEVELD Edwin Bolwerk is benoemd tot de nieuwe topman van de Moba Group in Barneveld. De algemeen directeur (ceo) is 1 mei begonnen, meldt het bedrijf, wereldmarktleider in machines voor sorteren, verpakken en verwerken van eieren.

Bolwerk heeft volgens Moba ruim 25 jaar ervaring op het gebied van senior management en was het laatst werkzaam als algemeen directeur (ceo) van Nedcon in Doetinchem, een bedrijf dat oplossingen voor magazijnopslag ontwerpt, produceert en installeert. Daarvoor was hij werkzaam als directeur bij Vanderlande Industries in Veghel, een bedrijf dat is gespecialiseerd in transportsystemen voor interne logistiek.

28146baf 0f46 40f5 ab8c 4c5cc8f0cc88

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEIDERSPOSITIE ,,Na een grondige zoektocht zijn wij blij dat we Edwin bij Moba mogen verwelkomen. Met hem hebben wij de juiste persoon gevonden om het bedrijf naar de toekomst te leiden", meldt financieel directeur Anton Janssen van de Moba Group in een persbericht. ,,De vaardigheden op het gebied van bedrijfsontwikkeling van Edwin en zijn uitgebreide achtergrond in de innovatieve productie-industrie zullen bijdragen aan de groei van Moba en onze leiderspositie in de eierindustrie versterken."

VEELBELOVEND ,,Ik kijk ernaar uit om mij bij het team van Moba aan te sluiten", zegt Bolwerk in het persbericht. ,,De toekomst is veelbelovend voor Moba en ik ben blij met de kans om leiding te geven aan dit nieuwe hoofdstuk. Ik ben gericht op het versnellen van innovatie en de uitvoering die onze klanten nodig hebben. Hun succes blijft voor ons de drijvende factor. Ik zal mijn achtergrond gebruiken om focus aan te brengen, prioriteiten te stellen aan activiteiten en talent te werven. Ik verheug mij erop onze medewerkers, klanten en andere belanghebbenden te ontmoeten en met hen samen te werken om in de komende jaren nog meer succes te boeken."

850 MEDEWERKERS Moba is opgericht in 1947, het hoofdkantoor staat aan de Stationsweg in Barneveld. Het bedrijf heeft een afdeling voor productontwikkeling met ongeveer honderd medewerkers en een fabriek waarin de machines voor sorteren, verpakken en verwerken van eieren worden geproduceerd. Moba heeft in totaal 850 medewerkers in dienst. De onderneming heeft een wereldwijd verkoop- en servicenetwerk met kantoren in Japan, Italië, China, Maleisië, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

De visie van Moba is ,,voedselproducenten wereldwijd in staat te stellen gezonde en betaalbare op ei gebaseerde voeding te leveren aan consumenten over de hele wereld''.

Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre