Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening
Coppens Diervoeding
Postbus 79
5700 AB Helmond
Nederland
+ 31 (0)492 - 531600
info@coppens.nl

Coppens Diervoeding

90 jaar ondernemerschap

Coppens Diervoeding is als middelgroot familiebedrijf zeer betrokken bij zijn klanten en de voedersector. De onderneming produceert en verkoopt diervoeders die een belangrijke meerwaarde bieden voor veehouders. Dat alles komt niet vanzelf. Innovatie en betrokkenheid zijn absolute voorwaarden in de doelstellingen van Coppens, dat continu wil blijven verbeteren in alle facetten van het bedrijf. De advisieurs van Coppens zijn dan ook dagelijks met hun klanten in de weer om samen het beste resultaat te boeken voor mens en dier.

 

Gezonde en eerlijke voeding

Coppens Diervoeding produceert zijn opfok- en vleeskuikenouderdierenvoeders met behulp van een molen met een walsenstoel, waardoor het voer een betere structuur en constante kwaliteit heeft. Hierdoor benutten de hennen het voer optimaal en blijven de stallen mooi droog. Ook kalkoenhouders en vleeskuikenklanten behalen probleemloos prachtige resultaten dankzij het juiste management in combinatie met goed advies en voer van Coppens.

 

Poultry Research Centre

Innovatie en productonderzoek spelen een grote rol in de creatie van betrouwbare en hoogwaardige diervoeders. Coppens beschikt daarom over een eigen onderzoeksbedrijf voor praktijkproeven. Dit Poultry Research Centre voert onder meer langdurig onderzoek uit naar het belang van vroege voeding voor vleeskuikens en (darm)gezondheid bij pluimvee. Vernieuwing komt bij Coppens ook tot uiting in de zoektocht naar andere grondstoffen (zoals insecten), participatie in duurzame vleesconcepten en een uiterst modern productieproces van de diervoeders.

Ponco

Coppens Diervoeding heeft een joint venture met Ponco. Dit is een internationaal bedrijf met nutritionisten die gespecialiseerd zijn in de internationale pluimveesector. De nutritionisten hebben jarenlange praktijkervaring en kunnen pluimveehouders helpen met het oplossen bij problemen in de stal. Daarnaast kunnen ze zorgen voor de productie van specifieke voeders of grondstoffen. Kijk voor meer informatie op www.ponco.nl.


Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre