Skip to main content
Kepro
Maagdenburgstraat 17
7421 ZA Deventer
Nederland
+31-570662900
+31-570662909
info@kepro.nl

Kepro

IMPROVE LIFE

Iedere veehouder, waar ook ter wereld, helpen om zijn dieren gezond te maken en te houden, dat is onze missie. Om deze missie te volbrengen ontwikkelen wij veterinaire oplossingen met oog voor de veranderende vraag van onze klanten. Kepro biedt altijd de beste producten die speciaal gericht zijn op het voorkomen en oplossen van gezondheidsproblemen bij landbouwhuisdieren. Wij bieden aantoonbare meerwaarde voor onze afnemers dankzij constante ontwikkeling van onze producten en service en toepassing van onze kennis en kunde.

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd, van Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië tot en met Midden- en Zuid-Amerika. Wij produceren zowel steriele als niet-steriele diergeneesmiddelen. Dit zijn voornamelijk wateroplosbare poeders, orale vloeistoffen, injectievloeistoffen en specialiteiten zoals bolussen en antiparasitaire middelen. Het hoogwaardige productieproces voldoet aan de laatste Europese GMP (Good Manufacturing Practice) normen, waardoor de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Betrouwbaar en bekwaam

Wij geloven in betrouwbaar zakendoen met respect voor elkaar en voor andere culturen. De veeteeltsector in Nederland staat internationaal in hoog aanzien, mede door haar bijzondere positie op veterinair wetenschappelijk niveau. Die knowhow komt boeren over de hele wereld rechtstreeks ten goede via Kepro. Wij vinden goede kwaliteit voor een eerlijke prijs erg belangrijk. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op duurzaamheid, efficiëntie en kennisdeling. Improve life: Share knowledge, Work efficiently and Act sustainable.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre