Broeden en dieren
Vlees en eieren
Voer en additieven
Gezondheid
Huisvesting
Productverwerking
Dienstverlening
E.F.S.-Holland
Textielweg 14
4104 AM Culemborg
Nederland
+31 (0)345 535498
+31 (0)345 516380
info@efs-holland.nl

E.F.S.-Holland

Strenge kwaliteitsnormen

Kwaliteit is een van de voornaamste pijlers van de veevoedersector. Duurzaamheid, veiligheid en respect voor mens, dier en milieu zijn belangrijke aspecten voor een langetermijnvisie. Het is dan ook vanzelfsprekend dat deze zelfde uitgangspunten ook kernwaarden zijn voor E.F.S. Met het GMP+ kwaliteitssysteem als uitgangspunt, committeert het bedrijf zich aan de strengste normen en staat zo garant voor de levering van kwaliteitsproducten en doordacht uitgewerkte concepten.

Pluimveeproducten

Succesvolle producten van E.F.S. voor pluimveevoeders zijn onder meer Stabilacid, gebruikt tegen enterobacteriën zoals E. coli en salmonella, Pidolin PCa voor eischaalkwaliteit en Nutri-C®, een mix van organische zuren verrijkt met natuurlijke betaïne. Dit derde product geeft premixen of mengvoer een hoger energieniveau, bestrijdt bacteriën, maakt de smaak van het voer beter en verbetert de prestaties van de dieren.

Preferred partner

E.F.S. heeft een reputatie opgebouwd als een waardevolle gesprekspartner binnen de mengvoederindustrie. De jarenlange ervaring en uitgebreide contacten van het bedrijf zorgen ervoor dat vooraanstaande leveranciers E.F.S. blijven kiezen als hun distributeur of vertegenwoordiger.


Volg ons op

Contact


© 2021 Dutch Poultry Centre