Skip to main content
Palital Feed Additives
De Tweede Geerden 11
5334LH Velddriel
Nederland
+31 418 840 017
info@palital.com

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives B.V. is een fabrikant van diervoeradditieven van hoge kwaliteit. Het is ons doel om unieke, duurzame additieven voor de diervoederindustrie te creëren, waarbij de focus ligt op butyraatconcepten, slow-release urea en aroma's en zoetstoffen. Producten die staan voor Clean Growth. Wij produceren onze producten op onze eigen productielocaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over de producten en de kwaliteit ervan. Het ontwikkelen van producten gaat in nauwe samenwerking met onze klanten. Voordat nieuwe producten worden geïntroduceerd worden ze eerst gecontroleerd door de eindgebruiker: het dier.

Diergezondheid en welzijn, prestatie en return on investment zijn kernwoorden. Lange termijn investeringen in de innovatie van producten en in klantrelaties als ook de onbetwistbare kwaliteit, maken onlosmakelijk deel uit van onze denkwijze.

Voor pluimvee heeft Palital verschillende additieven in de vorm van butyraatconcepten ontwikkeld. De vraag naar butyraat als alternatieve groei bevorderaar stijgt. Wereldwijd komt er steeds meer oppositie tegen preventief antibioticagebruik bij de productie van dieren voor vlees. Veeteelt dient clean te zijn. Het zijn niet alleen de overheden die steeds meer het antibioticagebruik willen beperken. Ook de consument wil graag een schoon, betrouwbaar en veilig stukje vlees op zijn bord. Vlees waar geen antibiotica in zit.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre