Skip to main content
Vitelia Voeders
Depute Petersstraat 27
5808 BB Oirlo
Nederland
+31 (0) 478 578111
+31 (0) 478 578115
voeders@vitelia.nl

Vitelia Voeders

Gezonde en eerlijke diervoeding

Liefde voor het vak, gedrevenheid en een totale passie voor de dieren, dat is wat u en Vitelia gemeen hebben. Gezonde, uitgebalanceerde en eerlijke diervoeding is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. Nee, sterker nog, het is ons bestaansrecht. Nederland is een van de meest ontwikkelde en gespecialiseerde veehouderijgebieden ter wereld. Prestatieverbetering bij dieren zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden. En Vitelia wil deze ingeslagen weg samen met haar klanten vervolgen.

Passie voor de pluimveehouderij

De pluimveehouderij is een dynamische sector met voortdurend nieuwe ontwikkelingen op het gebied van welzijn, milieu, bedrijfsefficiëntie en optimalisatie. Aangezien pluimveebedrijven vaak een grote omvang hebben, kunnen relatief kleine verschillen grote consequenties hebben. Met haar uitgebreide kennis en netwerk maakt Vitelia Voeders precies dit verschil. Het bedrijf heeft assortimenten voor drie soorten pluimveevoer: opfokvoeder, leghenvoeder en vleeskuikenvoeder.

 

Leghennen en vleeskuikens

De leghenvoeders bestaan in verschillende samenstellingen voor hennen met veel of minder bewegingsvrijheid. Vitelia maakt al haar pluimveevoeders met de unieke Magi-Mill-techniek, die het mogelijk maakt per grondstof te bepalen welke maal- en mengtechniek het beste is voor het specifieke voeder. Het assortiment vleeskuikenvoeders komt tot stand na uitgebreid onderzoek door de eigen nutritionele afdeling van Vitelia en onderzoeksinstellingen zoals Schothorst. Het kengetallenprogramma van Vitelia laat zien dat dit assortiment tot uitstekende resultaten leidt.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre