Over Ons

Productie van agrarische ledverlichting door innovatie.

LEDfactory is gevestigd aan de Archimedesweg te Leeuwarden en bestaat al meer dan 10 jaar. Vanaf de start is het bedrijf  concepten gaan ontwikkelen en produceren voor de Intensieve Veehouderij. Wij ontwikkelen al jaren armaturen voor de Pluimveehouderij.

Onze eigen Research & Development afdeling ontwikkelt de armaturen op basis van de vraag uit de markt en richt zich op de wensen van de veehouder, installateur en alle stakeholders binnen de Agribusiness. ‘Steeds betere armaturen ontwikkelen voor de veehouderij die innovatiever zijn dan de vorige generatie is het credo van onze Engineers.’ Wij werken samen met universiteiten, onderzoekscentra door heel Europa en staan voortdurend open voor kennis en nieuwe inzichten.

Ledfactory streeft door het ontwikkelen van slimme lichtoplossingen naar verbetering van welzijn voor mens en dier.

Wij realiseren een toegevoegde waarde voor het dier, de veehouder en afnemer. Een ROI berekenen wij niet alleen op basis van het kostenaspect of de energiebesparing. LEDfactory gaat verder dan de 5 jaar garantie en begint pas waar anderen stoppen. Wat levert het u op als veehouder? Wij kunnen het gedrag van de dieren met onze verlichting op dusdanige wijze positief beïnvloeden dat de meeropbrengst aanzienlijk hoger ligt. Denk hier bijvoorbeeld aan minder kannibalisme en verenpikken .

De huidige medewerkers zien door de innovaties en stijgende vakkennis, de groei van het bedrijf en het aantal collega’s op regelmatige wijze toenemen. Naast het produceren van armaturen voor de Pluimveehouderij worden er inmiddels armaturen ontwikkeld en geproduceerd voor de Varkens-, Rundvee-, Kalkoenen-, Paarden- en Geitenhouderij. En daar houdt de ontwikkeling van ledverlichting voor de Agribusiness niet op.

Wij zetten door! Doet u met ons mee?

Graag komen wij in contact met een ieder die een actieve rol wil spelen in het optimaliseren van de innovatie van verlichting binnen de agrarische sector.

© 2020 Dutch Poultry Centre