Nomilk2day

Nomilk2day

Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

AviConsult

AviConsult

Jan Workamp is in oktober 2015 voor zichzelf begonnen onder de bedrijfsnaam AviConsult. En heeft sindsdien als adviseur, projectleider of voorzitter werkzaamheden verricht voor een breed scala aan opdrachtgevers. 

F2CARE

F2CARE

F2CARE is een internationaal werkend adviesbureau en gespecialiseerd in voedertechnische adviezen voor bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling en/of distributie van veevoederadditieven en specialiteiten, (premix) voormengsels en mengvoeders voor varkens en pluimvee. Objectieve, integere voedingskennis in al haar facetten (van basaal onderzoek tot marktondersteuning) is steeds de drijfveer om toegevoegde waarde te leveren.

KSE Process Technology

KSE Process Technology

Het in 1973 opgerichte KSE Process Technology is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van doseer- en weegsystemen en automatiseringssoftware voor de veevoeder-, petfood- en premixindustrie. Modulaire machines en software voor custom-made oplossingen, dat is waar KSE in uitblinkt.

Hendrix Genetics

Hendrix Genetics

 Hendrix Genetics is een bedrijf dat actief is in de dierenfokkerij en genetica van verschillende diersoorten. Het bedrijf heeft genetische verbeter programma's voor leghennen, kalkoenen, varkens, traditioneel pluimvee, zalm, forel en garnalen.

De Gier Drive Systems

De Gier Drive Systems

Waar kennis en kwaliteit verondersteld mogen worden, zijn het de details die het verschil maken. Dat uit zich in slimme, doordachte producten, professionele ondersteuning en grote betrokkenheid.

Check-Points BV

Check-Points BV

Bevestigen en tracing van Salmonella serotypes in 1 dag

Een Salmonella besmetting is slecht nieuws voor de business, maar het kan de beste van ons overkomen. Als het gebeurd wordt de opsporing van de bron van de besmetting de hoogste prioriteit.

Dr Pieter Poultry Consultancy

Dr Pieter Poultry Consultancy

Pieter kuhne werkt voor Dr Pieter Poultry Consultancy, en is eigenaar hiervan sinds mei 2018. Hiervoor was hij werkzaam als technisch regionaal director EMEA bij Intervet, Intervet SP en MSD Animal Health. Hij werkte in deze positie gedurende 18 jaar (oktober 1999-oktober 2017). Daarvoor werkte hij als partner in de dierenartsenpraktijk te Sint-Oedenrode gedurende 12 jaren als pluimvee specialist. (Mei 1987-oktober 1999)

Twilmij  B.V.

Twilmij B.V.

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Als producent van premixen voor de diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu. Sinds november 2017 is Twilmij B.V. onderdeel van Koninklijke DSM N.V. te Heerlen.

Chore-Time Europe BV

Chore-Time Europe BV

Chore-Time is wereldwijd een producent/leverancier van  het complete pakket voor de pluimvee-industrie. " We are Feeding the World with Proven Systems ".

Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten

Van Veen Advocaten is een toegankelijk, full-service advocatenkantoor, gevestigd in Ede. De praktijk van Van Veen Advocaten bestaat uit ondernemingen en instellingen, waaronder een aantal gerenommeerde bedrijven uit de pluimveesector.

Innovatec Hatchery Automation

Innovatec Hatchery Automation

Sinds 1991 is Innovatec een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in innovatieve broederijautomatisering. Gedreven door innovatie en gefocust op kwaliteit en service levert Innovatec productlijnen die broederijen helpen om hun volledige potentieel te realiseren en zo kwalitatief hoogwaardige en vitale kuikens te leveren.

Peer System

Peer System

Het Peer Systeem is een efficiënte en diervriendelijke totaaloplossing voor het vangen, vervoeren en lossen van slachtkippen. Het hele logistieke proces, van het vangen in de stal tot het afleveren in de slachterij, gebeurd machinaal.

Marvesa

Marvesa

Marvesa Oils & Fats is een geïntegreerde leverancier welke naast klassieke vetten en oliën ook energiebronnen met toegevoegde waarde levert voor voerproducenten en boeren. Betrouwbaarheid, efficiëntie, kennis en innovatie zijn voor Marvesa essentieel. 

Dosers BV Nederland

Dosers BV Nederland

Kwalitatief goed water in combinatie met de juiste dosering gezondheid bevorderende nutriënten levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van dieren. De gebruiksvriendelijkheid en datageneratie van Dosers doseertechniek en waterbehandeling, zorgen voor foutenreductie waardoor watermanagement op basis van feiten ook voor ú mogelijk wordt.

V.A.V. Conveyor components and solutions

V.A.V. Conveyor components and solutions

“V.A.V. Conveyor components and solutions” is leverancier van componenten voor transportinstallaties gebruikt in de droge stortgoedindustrie, zoals elevatoren, ketting- en schroeftransporteurs voor bijvoorbeeld agrarische grondstoffenomslag, veevoederindustrie, voersystemen maar ook recycling van glas of afval.

FarmResult

FarmResult

Met de oprichting in 2011, kenmerkt FarmResult zich als een relatief nieuwe en dynamische aanbieder van informatie- en communicatietechnologie, die cloud-based management oplossingen & adviessystemen voor de veehouderij en onderzoekscentra levert.

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives

Palital Feed Additives B.V. is een fabrikant van diervoeradditieven van hoge kwaliteit. Het is ons doel om unieke additieven voor de diervoederindustrie te creëren, waarbij de focus ligt op butyraatconcepten, slow-release urea en aroma's en zoetstoffen. Producten die staan voor Clean Growth. Wij produceren onze producten zelf op onze eigen productielocaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij volledige controle hebben over de producten en de kwaliteit ervan.

BINCX BV

BINCX BV

Het leveren van complete gebouwen zowel binnen als buiten Europa. Dat is waar BINCX ervaring mee heeft en u kan bieden. We ontwerpen, produceren en installeren zowel staalconstructies als Sandwichpanelen voor daken en wanden.

Poultry Vets

Poultry Vets

De gespecialiseerde pluimveepraktijk voor pluimveebrede expertise en advies. 

AviVet

AviVet

Gezonde dieren zijn de basis van een duurzame en productieve pluimveehouderij. Als gespecialiseerde pluimveepraktijk zet AviVet zich vol passie in om dit te verwezenlijken.

Veterinair Centrum Someren

Veterinair Centrum Someren

Het Veterinair Centrum Someren is een multidisciplinaire dierenartsenpraktijk, waarbij diersoortgericht gewerkt wordt, om de juiste zorg voor (huis)dieren te garanderen. Het Veterinair Centrum Someren verleent zorg aan verschillende dieren en heeft daarnaast een eigen labaratorium.

Cagemax

Cagemax

Sinds 1997 is Cagemax een handelsbedrijf dat actief is in de in- en verkoop van hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten. Cagemax heeft deze handel succesvol opgezet en uitgebouwd door grote hoeveelheden te leveren aan verschillende grotere en kleinere pet food producenten. Naast de initiële focus op de pet food sector is Cagemax inmiddels ook actief in het leveren van dierlijke bijproducten, biologische bijproducten en afvalproducten in sectoren als de aqua feed, mengvoederindustrie, kunstmestindustrie en de energiesector.

Bolidt Synthetic Products & Systems

Bolidt Synthetic Products & Systems

Als geen ander weet Bolidt dat hygiëne van levensbelang is binnen de pluimvee-industrie. Ook, of misschien wel juist, als het gaat om vloersystemen. Daarom komt Bolidt met innovatieve systemen, materialen en oplossingen voor industriële kunststof vloeren tegemoet aan de wensen van ondernemers, toeleveranciers, consultants en technici in de pluimvee-industrie.

MJ-Tech BV

MJ-Tech BV

Al ruim 30 jaar zijn we met onze hoge druk nevel installaties verweven in de agrarische wereld, zowel kassen als stallen. Van oorsprong met name voor luchtvochtigheid en adiabatisch koelen van vleeskuikens, maar meer en meer ook voor leghennen. 

© 2021 Dutch Poultry Centre