Over Ons

Met productiefaciliteiten in 25 landen en verkoop in meer dan 90 landen, is Trouw Nutrition Nutreco's wereldwijde diervoedermerk. Trouw Nutrition R&D omvat 5 onderzoekscentra in Nederland, Canada en in Spanje, waar een speciaal Poultry Research Centre gevestigd is. In de komende jaren wil Nutreco zijn investeringen in R&D en innovatie verdubbelen. Doel is om innovatie te versnellen met hulp van nauwer contact met klanten en zo de technologie eerder op de markt te brengen.

Wereldwijd onderzoeksnetwerk
De onderzoekscentra van Trouw Nutrition omvatten een breed scala van wetenschappelijke disciplines, dankzij voedingsdeskundigen, dierenartsen, dierfysiologen, moleculair biologen, microbiologen, immunologen, biochemici en technische ingenieurs. Het huisonderzoek van meer dan 100 experts wordt aangevuld door meer dan 50 langdurige samenwerkingen met vooraanstaande universiteiten en andere onderzoeksinstellingen. Om onderzoeksresultaten te valideren en testen heeft Trouw Nutrition testboerderijen in diverse belangrijke internationale markten.

Het voeden van de toekomst
Trouw Nutrition richt haar innovatiekracht op drie gebieden: Life Start, Health & Welfare en Feed Efficiency. Het bedrijf wil een centrale rol spelen in de verbetering van de ecologische voetafdruk van de voedingsindustrie en technologische vooruitgang in diervoeding inzetten om een groeiende wereldbevolking te kunnen voeden. Voor de pluimveesector heeft dit geresulteerd in een aantal geavanceerde producten in drie categorieën: premixen, toevoegingsmiddelen en antibiotica-vrije gezondheidsproducten voor dieren. Het Food Research Centre in Spanje ontwikkelt ook nieuwe technologieën voor de verwerking van pluimveevlees. En de organisatie investeert ook in nieuwe vleesproducten en milieuvriendelijke verpakkingen. Voedselveiligheid is daarbij een belangrijke prioriteit.

© 2020 Dutch Poultry Centre