Skip to main content

Wat is DPC?

Onder de naam Dutch Poultry Centre presenteren toonaangevende Nederlandse bedrijven en instituten in de pluimveesector zich op de internationale markt.

Stichting & missie

De missie van DPC is om de wereldwijde bekendheid, de zeer goede reputatie en daarmee supersterke imago van de gehele Nederlandse pluimveesector (die wij dus al bezitten) te bewaken en te clusteren tot één sterk merk waar alle geledingen vanuit de sector mede eigenaar van kunnen worden door zich bij Dutch Poultry Centre aan te sluiten.

NEDERLAND: Hét pluimveeland, heel herkenbaar

Nederland heeft internationaal een naam als pluimveeland. Als Dutch Poultry Centre willen we die naam versterken en een gezicht geven. Door collectieve marketing zetten we Nederland op de kaart. Niet als vervanging van het gezicht van de individuele partners, maar ter versterking. Zo wordt Dutch Poultry Centre een broedplaats van nieuwe contacten. Waar u onze partners ontmoet, ontmoet u ons. Waar u ons ontmoet – zoals op deze website – ontmoet u onze partners. Met die herkenbaarheid willen we nieuwe contacten stimuleren.

Onze partners werken onderling samen in commercieel opzicht. Zo kunnen bedrijven met complementaire producten u een totaaloplossing bieden. Andere bedrijven werken samen bij het betreden van nieuwe buitenlandse markten.

Onder de naam Dutch Poultry Centre presenteren toonaangevende Nederlandse bedrijven en instituten in de pluimveesector zich op de internationale markt.

Bent u actief in de pluimveesector en op zoek naar innovatieve oplossingen? Wilt u de kennisvoorsprong van de Nederlandse bedrijven benutten? Kiest u voor state-of-art technologie en kennisdeling op hoog niveau? Kortom, wilt u zich oriënteren op (toe)leveranciers in de pluimveesector waar u zaken mee wilt doen?

Dutch Poultry Centre, Serving the poultry planet

Wij zorgen onder meer via deze website dat u snel de juiste zakenpartner vindt. Onze partners zijn internationaal georiënteerde bedrijven met een uitstekende reputatie. Organisaties die een naam hebben hoog te houden als het gaat om kennis, kwaliteit en innovatie. Zij hebben gezamenlijk Nederland tot het toonaangevende pluimveeland gemaakt dat het nu is. Molens, klompen, tulpen én pluimvee… Welkom bij Dutch Poultry Centre!

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre