Skip to main content

Partnerschap tussen HatchTech en HHC Technoluxe versterkt positie in de Filippijnen

HatchTech heeft een overeenkomst getekend met HHC Technoluxe, waardoor het bedrijf met onmiddellijke ingang op de Filipijnse markt wordt vertegenwoordigd. HHC Technoluxe versterkt niet alleen de marktpositie van HatchTech in de Filippijnen, maar biedt ook lokaal ondersteuning op het gebied van onderhoud en reserveonderdelen.

HHC Technoluxe is in 2018 in het leven geroepen, maar de oprichters waren al sinds begin jaren negentig actief in de pluimvee- en varkensindustrie en zijn ervaren spelers op de lokale markt. In de hele Filippijnen verkoopt en installeert het bedrijf pluimveeapparatuur, zoals ventilatie- en productiesystemen, en is daarnaast dealer voor apparatuur van verschillende bekende machinebouwers in de pluimveesector. De portefeuille van HHC Technoluxe omvat sectorreuzen in de pluimveesector, zoals VDL Jansen, Sanovo Technology Group, SKOV, Hellmann Poultry en Giordano Poultry Plast. HatchTech kan nu aan deze lijst worden toegevoegd.

"Het is voor HHC Technoluxe een groot voorrecht om door het innovatieve bedrijf HatchTech te zijn aangesteld als hun officiële agent in de Filippijnen," zegt Herbert Cabral, eigenaar en general manager van HHC Technoluxe. "Dit sluit aan bij de visie van HHC Technoluxe om pluimveehouders in de Filippijnen de mogelijkheid te bieden hun bedrijf te verbeteren met de nieuwste technologieën. De timing van de mogelijkheid om met HatchTech samen te werken komt voor ons zeer gelegen. Dit partnerschap, naast onze samenwerking met andere innovatieve fabrikanten en leveranciers, is een welkome aanvulling op de pluimvee-integratieketen."

Kansen in een snelgroeiende markt

Deze nieuwe samenwerking, naast de transitie naar modernere kuikenproductietechnologieën, weerspiegelt de groeiende vraag vanuit nieuwe delen van de wereld naar de producten en expertise van HatchTech.

HAT3404 750x500

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre