Skip to main content

Royal Pas Reform: nieuwe ultramoderne broederij voor Bosnische Bingo

Bingo, de grootste supermarktketen in Bosnië, heeft een nieuwe, ultramoderne broederij in gebruik genomen in de buurt van de noordoostelijke stad Kalesija.

In samenwerking met mevrouw Biljana Tomic van Iradia, die Royal Pas Reform sinds lange tijd in de Balkan vertegenwoordigt, heeft het bedrijf de installatie voorzien van het SmartPro™ single-stage incubatiesysteem. Dit bestaat uit 12 SmartSetPro™ zetters, 8 SmartHatchPro™ uitkomstkasten, broederijautomatisering en HVAC. Bingo streeft naar een productie van 2,4 miljoen leghennen per jaar.

Bingo Export-Import Tuzla d.o.o., met het hoofdkantoor in Tuzla, Bosnië en Herzegovina, wil leider worden in de productie van consumptie-eieren. Daarnaast exporteert Bingo ook producten naar de CEFTA-landen en heeft het bedrijf het plan opgevat om ook naar de EU te gaan exporteren.

Irfan Hasanovic, de broederijmanager van Bingo: "Het is onze missie om onze reputatie als het modernste centrum voor eierproductie in Bosnië en Herzegovina te handhaven. Single-stage incubatie verbetert het uitkomstpercentage en de kuikenkwaliteit. Hierover krijgen we zeer positieve feedback van onze klanten."

Directeur Verkoop Oost-Europa van Royal Pas Reform, Niels Stam, licht toe: "Royal Pas Reform is blij dat zij dit contract met Bingo hebben kunnen afsluiten. We kijken uit naar de verdere samenwerking met Bingo en helpen het team de plannen voor verdere groei en ontwikkeling te realiseren."

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre