Skip to main content

Sanovo: winnaar beste beheerde bedrijven 2023

door Sanovo group

We zijn voor de derde keer een van de 16 Deense winnaars van de Best Managed Companies 2023 - een wereldwijd ontwikkelingsprogramma aangestuurd door Deloitte.

We zijn er trots op dat we opnieuw deze zakelijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen, die de best geleide bedrijven van Denemarken eert die significante resultaten blijven behalen dankzij goed strategisch vakmanschap en solide uitvoeringscapaciteiten.

De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury, die dit jaar in het zonnetje wordt gezet SANOVO TECHNOLOGY GROUP als een goed geleid bedrijf met een sterke marktpositie en een robuust ESG-profiel. Hun proactieve managementteam heeft oog voor nieuwe verkoopkansen en toekomstgerichte ontwikkeling van hun talenten.

De opmerking van onze CEO

Als CEO van SANOVO TECHNOLOGY GROUP,,Ik ben trots op het ontvangen van deze prijs, maar ook trots om te zien wat we samen als team hebben bereikt in de afgelopen jaren.

Alle medewerkers in het hele bedrijf hebben een groot aandeel in deze prijs - de implementatie van onze strategie was niet mogelijk geweest zonder uw toewijding en harde werk.

Bedankt!

Sanovo1

Michael S.Midskov

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre