Skip to main content

VIV Asia 2023 - een groot succes!

Van 8 tot 10 maart werd in Bangkok VIV ASIA gehouden. Door beperkingen vanwege de coronapandemie was het pas na 4 jaar weer mogelijk elkaar te ontmoeten. Meer dan 1200 standhouders uit 120 landen waren op de beursvloer aanwezig. Van de ruim 100 DPC leden waren er 47 met een eigen stand. Ook DPC had een eigen plaats en kreeg daarmee gelegenheid om bezoekers door te verwijzen naar de aanwezige leden of om namen te registreren voor vervolgcontact.

Tijdens de door DPC samen met de Nederlandse Ambassade georganiseerde netwerkreceptie kreeg onze DPC ambassadeur Piet Simons gelegenheid het boek ‘Broiler Signals Checkbook’ aan de Nederlandse ambassadeur in Thailand, de heer Remco van Wijngaarden, te overhandigen.

Voorzitter Jan Wolleswinkel maakte deel uit van een panel bij het ‘Netherlands-ASIA Inspiration Forum’. Hier werd het thema ‘Global and Sustainable Farming’ vanuit meerdere invalshoeken belicht.

Na afloop van de beurs bleek het bezoekersaantal van 45.000 in 2019 ruim overschreden te zijn. Meerdere deelnemers constateerden dat in Azië vol optimisme naar de toekomst gekeken wordt.

 
 
 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre