Skip to main content
Microfan
Industriestraat 23
5961 PH Horst
Nederland
+31 (0)77 398 5648
+31 (0)77 398 6868
info@microfan.nl

Microfan

Grip op gezond pluimvee

Microfan ontwikkelt klimaat- en managementsystemen voor de pluimveehouderij. Deze creëren het juiste klimaat om diergezondheid te waarborgen en de agrarisch ondernemer te ontzorgen. Een gezond dier en een ondernemer die met de juiste focus werkt, zorgen voor een beter bedrijfsrendement, hoger welzijn en lager antibioticagebruik. Microfan vindt dit belangrijk en draagt hieraan bij met innovatieve systemen.

Meten is weten

Binnen de wereldwijde pluimveehouderij wordt een verdere schaalvergroting voorzien. De boer wordt ondernemer en ervaart een toenemende maatschappelijke druk om gezonde dieren te leveren met de best mogelijke productieresultaten. En moet daarbij ook rekening houden met dierwelzijn en duurzaamheid. Binnen deze context ziet Microfan het als een uitdaging om oplossingen te ontwikkelen die agrarische ondernemers op ieder moment inzicht geven in technische resultaten, zodat zij het proces optimaal kunnen bijsturen. Door toepassing van de nieuwste technologieën vult Microfan dit op effectieve en gebruiksvriendelijke wijze in.

Klantgerichte oplossingen

Microfan beperkt zich niet tot het leveren van systemen. De onderneming weet dat iedere stalsituatie anders is, Met zijn veelzijdige vakbekwaamheid en uitgebreide technische kennis lost Microfan alle automatiseringsvraagstukken passend op. De gemotiveerde en betrokken medewerkers van Microfan denken mee met hun klanten vanaf de conceptfase tot de realisatie en ze waarborgen ook de nazorg van projecten. Microfan’s focus op klantgerichte oplossingen reikt ver!


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre