Skip to main content
ForFarmers
Kwinkweerd 12
7241 CW Lochem
Nederland
+31 573 288800
+31 573 288899
info@forfarmers.nl

ForFarmers

Aantoonbaar beter resultaat

ForFarmers (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij

ForFarmers zet zich in “For the Future of Farming”: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij. Door intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van maatwerk en Total Feed-oplossingen en met een gerichte aanpak ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals.

Europees marktleider

Met een afzet van 10,1 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. De onderneming is actief in Nederland, Duitsland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. ForFarmers heeft circa 2.600 medewerkers. De omzet bedroeg in 2019 circa € 2,5 miljard.

ForFarmers produceert voeders voor zowel legpluimvee als vleespluimvee. ForFarmers heeft voor elke bedrijfsstrategie een passende voerreeks. Daarin staan rendement, efficiëntie en gezondheid van het koppel altijd voorop. Daarnaast is ForFarmers voorkeursleverancier van diverse broederijen, opfokkers en slachterijen.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre