Skip to main content
Sanovo Technology Netherlands
Ambachtstraat 4
7122 MP Aalten
Nederland
+31 (0)543 473 868
+31 (0)543 474 995
netherlands@sanovogroup.com

Sanovo Technology Netherlands

Innovatieve eiverwerkingmachines

Robuust, betrouwbaar, zo eenvoudig mogelijk en gebruiksvriendelijk. Dit zijn de handelsmerken van de machines van STAALKAT, een dochteronderneming van de Sanovo Technology Group. Want de pakkers en sorteerders mogen bij de klant natuurlijk nooit stil komen te staan. Met goedwerkende machines kun je de hele wereld kunt veroveren. Dat doet Staalkat al sinds 1956. Tegenwoordig loopt de machinecapaciteit op tot ruim boven de 200.000 eieren per uur, dit geldt zowel voor machines voor het sorteren als het breken van eieren. Door deze hoge capaciteiten speelt automatisering een belangrijke rol in de vorm van geïntegreerde bewakingssystemen van ei-kwaliteit en product handling. Als turnkey leverancier verzorgt Sanovo Technology Group ieder aspect van de inrichting van een eierverwerkend bedrijf - van engineering en installatie tot het opleiden van lokaal personeel.

Internationale knowhow

Sanovo Technology Netherlands werd een dochteronderneming van de Sanovo Technology Group in 2006. De Sanovo Technology Group komt voort uit ​​een Deens familiebedrijf met activiteiten in veel verschillende branches. De verenigde bedrijven van de Sanovo Technology Group zijn gespecialiseerd in eierenverwerking: van het inpakken van eieren op het boerenbedrijf, op gewicht sorteren in het pakstation, tot het compleet automatiseren van de bijbehorende logistieke stromen. Sanovo is wereldwijd marktleider in het breken van eieren, de verdere verwerking van het eiwit en eigeel , en het vervaardigen van eipoeders voor grote industriëlen in de voedingsbranche.

Vakmanschap en deskundigheid

Als wereldspeler beschikt Sanovo Technology over competentiecentra waar alle expertises zijn gebundeld. Alle benodigde mechanische, elektrotechnische en softwarekennis voor het ontwikkelen van eierensorteer- en verpakkingsmachines is gecentraliseerd in Nederland. Meer dan 95% van de ei-machines die door Sanovo Technology Nederland vervaardigd worden onder de merknaam STAALKAT, zijn bestemd voor de export. In het trainingscentrum in Aalten worden klanten en moniteurs uit de hele wereld getraind in onder andere bediening en onderhoud. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Sanovo Technology Netherlands een helpdesk die 24 uur per dag open is.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre