Skip to main content
Ter Heerdt Kuikens en Hennen
Babberichseweg 89
6909 AN Babberich
Nederland
+31 (0)316 247291
+31 (0)316 247 579
info@terheerdt.com

Ter Heerdt Kuikens en Hennen

Opfokhennen en eendagskuikens van hoge kwaliteit

Pluimveehouders hebben maar één doel en dat is een zo hoog mogelijke productie halen. Daarvoor is een koppel sterke leghennen nodig. Gezonde dieren, die onder de beste voorwaarden hebben kunnen groeien. Eendagskuikens en opfokhennen die berekend zijn op hun taak: produceren. De schakel tussen broedei en consumptie-ei, Ter Heerdt kan deze leveren.

Voor alle typen pluimveehouderijen

Ter Heerdt beschikt over eigen (Lohman) ouderdieren, een eigen broederij en diverse partner-opfokbedrijven. Samen produceren die leghennen van topkwaliteit, die geschikt zijn voor alle soorten pluimveehouderijen. Zeven adviseurs met uiteenlopende specialisaties staan klaar voor deskundige begeleiding van klanten. Of het nu gaat om kooi-, scharrel-, volière- of biologische kippen. Door meer dan 75 jaar ervaring van inmiddels drie generaties van dezelfde familie heeft Ter Heerdt alle benodigde kennis in huis.

Betrouwbaarheid, ondernemerschap en vakmanschap

Ter Heerdt hecht waarde aan een persoonlijke en transparante relatie met haar klanten. Persoonlijke betrokkenheid met de opfokkers is kenmerkend voor deze organisatie en de uiteindelijke hoge kwaliteit die ze levert. In de bedrijfsfilosofie van Ter Heerdt staan namelijk drie kernwaarden centraal: betrouwbaarheid, ondernemerschap en vakmanschap. Een goed voorbeeld is het Transparant Opfoksysteem. Met dit online hulpmiddel krijgen klanten volledig inzicht in het opfokproces van hun koppels via internet.


Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre