Skip to main content

BioChek Group opent nieuw filiaal in Zuid-Afrika

Met dit nieuwe kantoor in Johannesburg kan BioChek aan de vraag van zijn klanten en de groeiende markten in de hele sub-Sahara regio voldoen.

Samen met zijn gewaardeerde partners uit het verleden kan BioChek een sterke voet aan de grond krijgen op de Afrikaanse markt.

BioChek biedt een totaaloplossing voor de diergeneeskunde- en voedselveiligheidsmarkt, dankzij de nauwe samenwerking met Biotecon en Hygiena. De BioChek Group heeft in april 2020 Biotecon Diagnostics overgenomen en valt sinds maart 2021 onder het moederbedrijf Hygiena.

Daarmee is BioChek Group een toonaangevende, wereldwijde speler in diergeneeskunde- en voedselveiligheidsoplossingen, met een brede portefeuille van ELISA-testen, qPCR-testen, extractiekits, robotica en software voor gegevensanalyse.

Dit gecombineerde aanbod biedt ook mogelijkheden om het wereldwijde bereik uit te breiden met de oprichting van nieuwe entiteiten in specifieke gebieden.

Het nieuwe kantoor in Zuid-Afrika wordt de eerste nieuwe vestiging van de BioChek Group die dit geïntegreerde productassortiment aanbiedt.

Het betrokken team zal nauw samenwerken met alle bestaande en potentiële nieuwe klanten.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre