Skip to main content

China Calling Dutch Poultry tijdens VIV China

VIV China; Start van een extra impuls voor de Nederlandse Pluimvee industrie
Dutch Poultry Center en VIV hebben de handen ineen geslagen om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van uw business in of met China. Dat u zakelijk met China op de een of andere manier te maken krijgt kunnen we met een flink stuk zekerheid wel vaststellen.
Om u een stuk verder te helpen werken DPC en VIV aan een reeks diensten om u te begeleiden naar succes in China. Dat geldt zowel voor bedrijven die er al actief zijn als voor bedrijven die de stap nog willen gaan maken.
Is het wellicht iets voor uw bedrijf? Reageer zoals onderaan dit bericht is vermeld.


Tijdens de VIV-beurs in Beijing (4 tot en met 8 september in Beijing)
U kunt deelnemen aan een aantal speciale activiteiten, voor een belangrijk deel speciaal gericht op de kansen voor de Nederlandse Pluimveeindustrie:

  1. Ontvangst op de VIV-Beurs met koffie + rondleiding
  2. Verkenningsgesprek met o.a. mevrouw Ina Enting (actief binnen het project Orange Pig in China) betreffende het opzetten van een exportstimuleringsproject specifiek gericht op de Nederlandse pluimvee-industrie
  3. China Trade Dinner met de Nederlandse landbouwraad in China
  4. Gesprekken met Nederlanders wonend in China en actief in onze industrie
  5. Wrap up-sessie betreffende de verdere invulling van ondersteunende activiteiten in China van DPC en VIV, waaronder het opzetten van een exportstimuleringsproject voor de Nederlandse Pluimveeindustrie

Business Travel Package VIV China 2010
De activeiten zoals hierboven aangegeven, zijn zowel bedoeld voor bedrijven die de marktmogelijkheden willen verkennen als ook voor bedrijven die zich reeds presenteren op de VIVbeurs.

Hebt u nog geen reis geboekt dan kunnen wij, in samenwerking met Orient Explorer, uw bezoek aan VIV China 2010 gemakkelijk en zakelijk effectief. De "Grand Edition" van VIV China vormt hét moment om de kansen voor uw bedrijf in China in kaart te brengen. U slaapt tegen een scherp tarief in het Marriott by Courtyard, hét VIV home waar u met vele Nederlanders en andere bezoekers uitgebreid kunt netwerken. Om hiervan gebruik te maken kunt u contact opnemen met Orient Explorer. U vindt alle informatie hieromtrent op (http://www.orient-explorer.com.cn/europevivchina2010/).
De data voor aankomst en vertrek kunt u zelf bepalen. Uw vliegticket kost vaak minder als u langer verblijft.
Om deel te nemen aan de diverse activiteiten kunt u het beste vrijdag 3 september in de avond vetrekken vanuit Amsterdam en woensdagochtend 8 september weer terugvliegen.

Deelnemen !?
Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Ruwan Berculo (VIV) op nummer 06 51 43 92 65.

Wilt u deelnemen aan (onderdelen van) het speciale programma voor de Nederlandse Pluimveeindustrie, meldt dit dan via de mail (VIVpost@poultrycentre.nl)
We vragen u daarin te vermelden:

  1. Naam en Email
  2. Bedrijfsnaam
  3. Uw mobiele telefoonnumer
  4. Datum van aankomst en vertrek (voorzover bekend)
  5. Uw hotel (voor zover bekend)

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre