Skip to main content

DPC op VIV MEA 2023

Op deze 4e editie van VIV MEA in Abu Dhabi waren we als Dutch Poultry Centre duidelijk zichtbaar aanwezig. Allereerst hadden we een stand om bezoekers te kunnen informeren over de sterke positie van de Nederlandse pluimveehouderij en de rol van de Nederlandse pluimvee-industrie wereldwijd. Regelmatig konden wij geïnteresseerde bezoekers doorverwijzen naar bedrijven uit ons ledenbestand die ook op de beurs aanwezig waren. Ook de vorig jaar door ons uitgebrachte glossy Poultry NL met informatie over al onze leden vond gretig aftrek.

Tijdens de beurs werden vele seminars georganiseerd en ook DPC had de gelegenheid hier een rol te spelen. Onder de titel ‘Dutch innovations for more profit of your poultry business’ gaven naast Jan Wolleswinkel als moderator ook vertegenwoordigers van enkele Nederlandse bedrijven hun visie op dit thema. Er waren korte presentaties van VDL Jansen Poultry, Moba BV, Orffa en Innovatec Hatchery Automation.

Ook nu weer werd door DPC, samen met de VIV, een netwerkborrel georganiseerd aan het einde van de tweede beursdag. Het aantal bezoekers was onverwacht hoog. Veel standhouders blijken het te waarderen om op enig moment met collega’s van andere bedrijven, buiten de beurstijden om, even bij te kunnen praten. Als speciale gasten waren ook de nieuwe ambassadeur van Nederland in de VAE, de heer Gerard Steeghs, en de nieuwe landbouwraad, mevrouw Simone Landhuis, aanwezig. In een korte toespraak wees de heer Steeghs op het belang van goede zakelijke contacten in een wereld waar door politieke onrust veel onzekerheid bestaat.

Na sluiting bleek het aantal bezoekers 10.080 te bedragen en afkomstig te zijn uit 113 landen. Een duidelijke groei ten opzichte van de beurs van twee jaar geleden.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre