Skip to main content

Dutch Poultry Centre op VIV Russia 2013

Op 21, 22 en 23 mei 2013 heeft  Dutch Poultry Centre  samen met  circa 20 DPC leden deelgenomen aan VIV Russia 2013. 
Het enthousiaste DPC team bestond uit Irina Tutert en Katerina Koren.  Door middel van brochures over DPC en haar leden, een videofilm , mondelinge voorlichting  en de Masterclass “Dutch Best Practices for the Russian Poultry Chain” werd  “The Dutch Approach” onder de aandacht van de Russische bezoekers gebracht. 

De Masterclass “Dutch Best Practices for the Russian Poultry Chain” was gehouden op de eerste beursdag. Tijdens deze praktische Masterclass hebben  de DPC leden Hatchtech, De Heus, Plumex, Intracare en Meyn  de stappen van de poultry productieketen gepresenteerd aan de Russische aanwezigen  en ze voorzien van praktische tips en adviezen. Aansluitend op de DPC Masterclass  vond een receptie plaats , waarbij de vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade in Moskou en Russische en Nederlandse bedrijfsleven aanwezig waren. Op de beurs werd  een DPC Russia Business Helpdesk  officieel geopend. DPC Business Helpdesk voorziet leden van advies, praktische tips over het zakendoen in Rusland en relevante marktinformatie.   

Voor de VIV Russia heeft DPC in samenwerking met de Nederlandse Ambassade de brochure “Holland@VIV Russia 2013” uitgegeven waarin alle Nederlandse deelnemers gepresenteerd waren.

Tijdens VIV Russia 2013 werd een informele meeting belegd tussen Irina Tutert  en de president van de Russian Poultry Union, Vladimir Fisinin, waarbij gezamenlijke initiatieven voor de toekomst werden besproken.   Ook werden heel wat contacten gelegd met het Russische bedrijfsleven en vragen beantwoord. 

Met veel plezier kunnen we terug kijken op  drie succesvolle dagen op de VIV Russia 2013 in Moskou!

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre