Skip to main content

Een nieuw jaar 2021

Zelden zijn de goede wensen voor een nieuw jaar zo bewust uitgesproken als bij deze jaarwisseling. De overgang van een door het Coronavirus bepaald jaar 2020 naar een nieuw jaar biedt hopelijk perspectief naar de toekomst. Licht aan het einde van een tunnel waar we allemaal doorheen moeten. Met name het beschikbaar hebben en kunnen toepassen van vaccins geeft hoop op andere en betere tijden.

Per bedrijfstak en onderneming zijn de effecten van deze pandemie heel verschillend. Van diep in grijpend tot nauwelijks merkbaar. Ook binnen het ledenbestand van DPC is deze variatie merkbaar aanwezig. De contacten van onze relatiebeheerder met leden en de rapportages daarvan geven een gevarieerd beeld. Wel is duidelijk dat aanpassingen in de bedrijfsvoering en voorsorteren op nieuwe mogelijkheden gesprek van de dag is.

Bij het schrijven van dit stukje is al wel zeker dat de in december afgekondigde lock-down verlengd zal worden waarbij met name het risico op mutatie van het virus en de situatie in onze buurlanden meespeelt bij de besluitvorming. Dit alles maakt het positief vooruitkijken niet eenvoudiger.

Toch geldt ook voor DPC dat regeren vooruitzien is. We hebben voor het jaar 2021 een aantal activiteiten voorzien waarmee we invulling kunnen geven aan onze missie: als netwerkorganisatie het Nederlandse pluimveecluster internationaal goed op de kaart zetten.  Op onze website kun je de DPC agenda voor 2021 vinden: https://www.dutchpoultrycentre.nl/agenda


Of alle geplande bijeenkomsten, zoals seminars, marktcafé’s en beurzen door kunnen gaan weten we pas later. Met een positieve blik vooruit treffen we wel voorbereidingen.

Voor nu wens ik u namens bestuur en medewerkers een goed en vooral gezond 2021 toe.
 
Jan Wolleswinkel,
voorzitter DPC

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre