Skip to main content

Energiebesparing Vostermans Ventilation

Door klimaatverandering staat het terugdringen van CO2 uitstoot wereldwijd op de agenda. Motoren van ventilatoren worden gezien als een groot potentieel voor energiebesparing. Ook Vostermans Ventilation  voelt de verantwoordelijkheid om zijn ventilatoren energiezuiniger te maken. Niet alleen voor het omlaag brengen van de energiekosten van de klant, maar ook omdat het beter is voor het milieu.

ErP verordening

De EU heeft in 2010 een aantal doelen geformuleerd voor 2020. Eén van deze doelen is om voor 2020 20% minder energie te verbruiken ten opzichte van 1990. Een aantal maatregelen, waaronder de ErP verordening voor ventilatoren, moeten helpen om dit doel te bereiken. 

MultiFan Vplus

Om in te spelen op de behoefte aan energiezuinige ventilatoren voor agrarische toepassingen heeft Vostermans Ventilation  zijn Fiberglass Cone Fan met een nieuwe permanent magneet motor geïntroduceerd: De Vplus.  Een belangrijke stap in de richting van energiebesparing. De Fiberglass Cone Fan Vplus behoort tot de efficiëntste ventilatoren met de hoogste luchtcapaciteit van dit moment.

 

 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre