Skip to main content

Eurotier 2021 volledig digitaal

Eurotier

De editie van Eurotier die gepland stond voor februari 2021 is omgezet in een digitaal evenement. Dat heeft DLG, de organisator van deze vakbeurs, bekendgemaakt.

Eurotier en EnergyDecentral zouden worden georganiseerd van 9 tot 12 februari 2021 in Hannover. In het licht van de corona-ontwikkelingen wereldwijd heeft organisator DLG besloten het evenement om te bouwen tot een volledig digitale beleving. “De toenemende aantallen coronabesmettingen wereldwijd en de daaraan gekoppelde reisbeperkingen vereisen nu flexibele oplossingen en informatiediensten”, aldus directeur Reinhard Grandke van DLG.

Netwerk

De beslissing is genomen in overleg met vertegenwoordigers uit de industrie, de Raad van Advies en andere betrokken partijen. “Het digitale evenement biedt standhouders een scala aan mogelijkheden zich te presenteren, terwijl het bezoekers de gelegenheid geeft een uitgebreid technisch programma te volgen en gebruik te maken van aantrekkelijke netwerk activiteiten”, aldus DLG. Naast de digitale versie van Eurotier is besloten in 2021 ook aanvullende evenementen te organiseren die zijn gericht op de dierhouderij en decentrale energievoorziening.

Informeren

Eurotier zal een combinatie zijn van een informatieplatform met een permanente informatiestroom in combinatie met live online bijeenkomsten. Deze bieden standhouders en bezoekers de mogelijkheid met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te ontmoeten. Onderwerpen van de live georganiseerde technische bijeenkomsten zijn onder andere melkvee, varkens, pluimvee, energie, emissiebeperking en boerderijverkoop. Daarnaast biedt de DLG studio een podium aan live discussies.

Verbinden

DLG biedt de standhouders in de digitale omgeving verschillende pakketten om zich te profileren. Alle inzet is op maximaal bereik en flexibiliteit in het bereiken van de geïnteresseerde bezoekers. Die krijgen via de eenmalige registratie toegang tot de informatie van de standhouders en de mogelijkheid met hen in contact te komen, kunnen deelnemen aan online evenementen en participeren in de technische workshops.

Aanvullend

DLG biedt daarnaast extra activiteiten aan in 2021. Vooralsnog gaat de organisatie er vanuit dat deze wel doorgaan op de geplande locaties. De volgende fysieke editie van Eurotier staat in de beurskalender voor 15-18 november 2022 in Hannover.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre