Skip to main content

GI-OVO opent zijn eerste vestiging in VS

GI-OVO heeft aangekondigd dat het op 1 januari 2024 een eerste vestiging in de VS wil gaan openen.

Het in Nederland gevestigde bedrijf vervaardigt al producten in de VS, maar met dit nieuwe kantoor versterkt GI-OVO zijn positie in het land en kan lokaal verkoopondersteuning bieden.

"Onze strategie om productie en verkoop dichter bij onze klanten te brengen heeft tot deze beslissing geleid", zegt Bert van Dijk, GI-OVO Unit Business Manager in Noord-Amerika, in een interview met Egg Industry Insight. "Dit verkoopkantoor geeft ons de mogelijkheid om de organisatie verder uit te breiden en ons specifiek op onze klanten in Noord-Amerika te richten."

Bert van Dijk en Charles Bursk, GI-OVO Senior Sales Manager, zullen vanuit het kantoor in de VS de bestaande productiefaciliteiten leiden. Daarnaast is het duo van plan zich te richten op de verkoop van EggsCargoSystem, een van de merken van GI-OVO.

Het EggsCargoSystem is een transportsysteem dat bestaat uit een speciale pallet, dividers en verschillende soorten trays. Het is verkrijgbaar in drie maten en is geschikt voor kippen-, kalkoen- en eendeneieren. In de VS wordt het systeem geproduceerd door fabrikanten in Ohio en Arizona.

"Het was en is onze ambitie om het systeem zo dicht mogelijk bij onze klanten te produceren en te verkopen. Dit verkort doorlooptijden, voorkomt hoge kosten voor zeetransport en geeft klanten de mogelijkheid om in hun eigen valuta te betalen", aldus van Dijk.

“Naast het nieuwe kantoor van GI-OVO in de VS heeft het bedrijf onlangs ook kantoren geopend in Maleisië, Italië en Brazilië en is het bezig met het opzetten van een kantoor in China”, voegt van Dijk daaraan toe.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre