Skip to main content

Goede sfeer op DPC BBQ 

De traditionele BBQ van het DPC werd op 10 juli bij mooi zonnig weer gehouden in het Pluimveemuseum in Barneveld. De aanwezigen konden genieten van heerlijke hapjes en samen praten over het werk van het DPC en het wel en wee van de pluimveesector.  Maar ook onderwerpen als de nieuwe regering en de EK-voetbalwedstrijd Nederland-Engeland van die zelfde avond lag bij menigeen voor op de tong. 

Voorzitter Jan Wolleswinkel gaf de aftrap van deze genoeglijke bijeenkomst met een woord van welkom aan iedereen en in het bijzonder aan het nieuwe DPC lid Van Eck bedrijfshygiëne uit Son. Hij verontschuldigde programmamanager Irina Tutert voor haar afwezigheid omdat ze met haar gezin naar Dortmund was afgereisd om de voornoemde voetbalwedstrijd bij te wonen. Het bestuur heeft met Rick van Emous een nieuw bestuurslid en met de benoeming van Teus Korevaar een nieuwe relatiemanager. Daarmee zijn alle vacatures weer ingevuld. 

Teus introduceerde zich zelf met te melden dat hij via een detacheringovereenkomst met zijn werkgever Aeres trainings centre international de interessante taak bij het DPC op zich heeft kunnen nemen. Hij verraste iedereen met drie korte interviews/presentaties met Karin van der Belt van de Schothorst uit Lelystad, Arjan Zwiers van Bouwimpex Projects uit Zuidwolde en Annemarie Weijland-ter Woorst van In Ovo uit Leiden. Zij gaven een korte uiteenzetting van hun bedrijf en de reden van hun lidmaatschap van het DPC. 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre