Skip to main content

Het Nationale Pluimvee Congres in Colombia

Van 5 t/m 7 september 2018 vindt het Nationale Pluimvee Congres in Colombia plaats. Het Congres wordt door de Colombiaanse pluimvee sectororganisatie FENAVI georganiseerd, in combinatie met een beurs. Het is uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats van het nationale en internationale bedrijfsleven dat actief is in de Colombiaanse pluimveesector en het belangrijkste pluimvee event in Colombia.

De deelname aan het FENAVI Congres wordt georganiseerd door het ministerie van LNV en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia. Dit keer vindt het congres plaats in Bucaramanga, de hoofdstad van het departement Santander en een belangrijk centrum van de Colombiaanse pluimveeproductie.

De Nederlandse Ambassade zal een Holland Paviljoen van ca. 50 m2 inrichten om een zo groot mogelijke groep Nederlandse bedrijven de kans op deelname te bieden. Twee mogelijkheden worden geboden:
1.         Beursdeelname met individuele stand van ca. 5-6 m2 op het Holland Paviljoen. Er zijn maximaal 6 individuele stands beschikbaar
2.         Deelname via de Holland Lounge van het Paviljoen.

Voor aanmelden en/of vragen kunt u contact opnemen met:


• Landbouwraad Colombia, Nederlandse Ambassade Colombia, Patricia de Vries, +57 1 6384212, bog-lnv@minbuza.nl

• Holland House Colombia, Jan Willem van Bokhoven, +57 1 7449566, jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com 

Voor meer informatie over het Pluimveecongres: http://www.fenavi.org/congreso2018/

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre