Skip to main content

Japan reis 22 tot 26 september 2012

Ontdek uw kansen in Japan samen met een stichting Food Valley, Amsterdam Inbusiness missie
onder leiding van Eberhardt van der Laan, Interesse in een specifiek agrifood programma?

Waarom Japan?
Japan, de tweede belangrijkste afzetmarkt voor agrifood producten, heeft een sterk ontwikkelde, geavanceerde food industrie. Consumenten met koopkracht en focus op gezondheid zijn geïnteresseerd in nieuwe, innovatieve producten. Voor Nederlandse kwaliteitsproducten, technologie en R&D met aandacht voor (voedsel)veiligheid zijn er interessante afzet en samenwerkingsmogelijkheden.
Food Valley in samenwerking met Amsterdam Inbusiness
Amsterdam InBusiness organiseert van 22 tot 26 september een bezoek aan Japan (Tokyo en Osaka). Deze missie staat onder leiding van burgemeester Eberhart van der Laan. Deelnemers aan het algemene programma zijn onder meer KLM, Schiphol, AON, Ernst & Young en KPMG. Momenteel onderzoeken wij als stichting Food Valley of er behoefte bestaat aan een (parallel) specifiek agrifood programma. Een bezoek aan Yakult, Teijin en de Tsukiji Fishmarket staan in iedergeval op het programma. 
Wij vernemen graag van u in beginsel geïnteresseerd bent in deelname aan een dergelijk programma. Momenteel bestaan er nog volop mogelijkheden om het programma nader in te vullen. Vandaar dat wij, indien u geïnteresseerd bent, benieuwd zijn naar waar uw interesse naar uitgaat: in nieuwe business contacten (matchmaking), deelname aan een workshop gericht op een bepaald thema, inzicht in de nieuwe Japanse foodtrends, of anderszins?
Geïnteresseerd?
Neem dan voor 12 juli a.s. contact op met Jurgen Sonneborn van stichting Food Valley
Te bereiken op telefoon 0317 427095, per email Jurgen.Sonneborn@foodvalley.nl

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre