Skip to main content

Koning bij viering 100-jarig bestaan GD

bron: https://www.gddiergezondheid.nl/

Op 16 april 2019 maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat Zijne Majesteit de Koning op donderdag 16 mei aanwezig is bij de viering van het 100-jarig bestaan van GD. ''De afgelopen honderd jaar hebben we samen veel bereikt op het gebied van diergezondheid en dierwelzijn. En samen willen we in de toekomst nog veel meer bereiken. 'Voorop in diergezondheid', dát is onze ambitie. Op 16 mei vieren we het jubileum met alle medewerkers van GD en we zijn zeer vereerd dat Zijne Majesteit de Koning voornemens is GD op deze bijzondere dag te bezoeken'', aldus Ynte Schukken, algemeen directeur GD.

Tijdens het bezoek van Zijne Majesteit is er aandacht voor het moderne veterinaire laboratorium en het doorgeven van kennis op internationaal niveau over diergezondheid, veterinaire diagnostiek en laboratoriumonderzoek.

In 1919 bundelden Friese veehouders hun krachten om dierziekten in ons land georganiseerd te bestrijden. Uit dit boereninitiatief is GD ontstaan. Onze missie voor een uitstekende diergezondheid heeft de afgelopen eeuw zeker niet aan belang ingeboet en leeft ook vandaag de dag nog voort. GD blijft vol overgave werken aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving.

 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre