Skip to main content

Geslaagd DPC bijeenkomst bij Aeres Groep in Dronten

Op 7 juni 2023 waren de leden van DPC te gast bij de Aeres Groep in Dronten.  De Aeres Groep biedt HBO opleidingen voor de agrarische sector en een van de opleidingen betreft de pluimveesector.

Na ontvangst met koffie/thee opende Jan Wolleswinkel, voorzitter van DPC de bijeenkomst en bedankte de Aeres Groep voor hun gastvrijheid.

Namens de Aeres Groep afd. Dronten verwelkomde Willemien van der Heijden de aanwezigen en wenste iedereen een goede en leerzame middag. Vervolgens gaf Sander Laurens een overzicht van de activiteiten van de Aeres Groep  en met name voor de Pluimveesector. Dronten biedt een HBO opleiding voor de sector. Het is heel belangrijk dat er goede contacten zijn tussen de bedrijven in de sector en de school.

Daarna werd door diverse inleiders een overzicht gegeven van wat de Aeres Groep te bieden heeft. Het is van groot belang om te weten wat de sector nodig heeft. Op die manier kunnen zaken op elkaar worden afgestemd.  Inhoudelijk werd er uitgebreid op deze materie ingegaan. De sheets die ter ondersteuning zijn gebruikt staan ter beschikking op de site van DPC. (Click hier voor presentatie).

Ter afsluiting van het officiële gedeelte gingen de aanwezigen in groepjes uiteen om dieper in te gaan op de vraag welk belang Dronten en DPC voor elkaar kunnen hebben.

Namens DPC bedankte Jan Wolleswinkel de Aeres Groep en de inleiders voor het interessante programma. Hij wees nog eens op de 

het belang van een goed overleg tussen de DPC leden en de Aeres Groep zeker i.v.m. de vragen op personeel gebeid.

De bijeenkomst werd afgesloten in het restaurant van de school.  De gastheren hadden gezorgd voor een uitgebreide maaltijd. Waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst.   

1686207282702

1686207280185

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre