Skip to main content

Succesvolle Business Trade Mission naar Iran

DPC, VIV Worldwide en Sunsafa sloegen de handen ineen voor de Business Trade Mission 2015 naar Iran, van 29 oktober tot en met 2 november in Teheran. Het doel: een marktverkenning en nieuwe handelscontacten leggen tussen de Nederlandse en Iraanse pluimvee- en eierensector.

Iran is een aantrekkelijke markt, maar nog voor veel bedrijven onontgonnen terrein. Met de Iraanse specialist Sunsafa en ondersteuning van VIV Worldwide organiseerde DPC de Business Trade Mission 2015 naar Teheran.

Intensief programma

Het vierdaagse, door Sunsafa georganiseerde programma was een plezierige balans van business en pleasure. Op de aankomstdag 29 oktober werd een korte rondleiding door Teheran georganiseerd voor de gasten.

Op 30 oktober waren meetings georganiseerd op de stands van een aantal deelnemers van de vakbeurs PLEX 2015: o.a. Sabzdasht Co. (breeding), Sorooshe-e Roshd (feed), Iran Eggs House (table eggs), Toyouran Abzar (poultry equipment) and Razi Vaccine & Serum Research Institue (pharmceutical).

Op 31 oktober vonden Business Meetings plaats met producenten, investeerders, pluimveehouders (vlees-, leg- en vermeerderingssectoren), groothandels, retailers, machineleveranciers, leveranciers van diervoeders en additieven, veterinairen en beleidsmakers.  Toonaangevende organisaties als de Iran Layer Poultry Union, Iran Broiler Poultry Sector and Iran Veterinary Organization waren aanwezig, evenals een afvaardiging van het Ministerie van Landbouw.

De BTM werd afgesloten met een bezoek aan een aantal toeristische trekpleisters in Teheran, zoals het Golestan Palace, het Iran National Museum en de Milad Tower.

 

 

Sunsafa

Sunsafa is een succesvolle beursorganisator in Iran, met een specialisatie op de dierproductieketen. CEO is Habib Rahbarsafa, die de Business Trade Mission 2015 zelf leidde. Producties van Sunsafa zijn o.a. de Tabriz International Poultry Expo, Kish Poultry and Livestock Expo (een samenwerking met VIV) en de Food and Beverages Production Industry Expo. Naast beurzen organiseert Sunsafa eveneens Business Trade Missions.

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre