Skip to main content

Vencomatic maakt Big Challenge internationaal

Door de deelname van onder andere twee Brazilianen en een Italiaan gaat Vencomatic op 1 juni 2017 een internationaal team, onder de vlag van Big Challenge, inzetten voor Alpe d'HuZes. Dit team gaat met zeker 18 andere Big Challenge teams meerdere malen de Alpe d'Huez in de Franse Alpen beklimmen om samen met een nog een paar duizend Nederlanders geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. 

Naast geld ophalen voor onderzoek naar kanker wil BIG Challenge de trots en saamhorigheid van de agrarische sector vergroten en hun maatschappelijke betrokkenheid tonen aan een breed publiek. In de afgelopen 8 jaar haalde Big Challenge al € 6.471.455,- bij elkaar en is daarmee de tweede grootste fondsenwerver van het KWF Kankerbestrijding.

Van de ruim 160 deelnemende Big Challenge fietsers, runners en wandelaars heeft een belangrijk deel affiniteit met de pluimveesector. Enkele teams, net als Vencomatic, vertegenwoordigen bedrijven die lid zijn van het DPC. 

De inschrijving staat nog open voor teams en individuele deelnemers. Voor meer informatie, kijk op www.bigchallenge.eu of stuur een e-mail naar info@bigchallenge.eu 

 

 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre