Skip to main content

VIV MEA 2021 – Klaar voor de start

Nadat VIV MEA in 2020 verschoven moest worden vanwege de Covid-19 uitbraak, vindt de LIVE beurs nu plaats in Abu Dhabi van 23-25 november a.s.

“Samen met de Exposanten kijken we er enorm naar uit om face-to-face weer zaken te gaan doen” zegt Renate Wiendels, Senior Project Manager VIV. “Natuurlijk voelt het spannend om na zo’n lange stilstand weer internationaal te gaan, maar de situatie in de Emiraten geeft ons volledig vertrouwen. Qua gezondheid heeft de Emirati overheid een gedegen beleid gevoerd om een veilige omgeving te creëren. Hierdoor is de beurzen sector daar al sinds enkele maanden actief en trekt het bezoekers uit de gehele golf regio.”

VIV MEA wordt voor de derde keer georganiseerd. Deze editie presenteren zo’n 500 exposanten hun producten & diensten aan ongeveer 8.000 verwachte bezoekers uit het Midden Oosten.

Een educatief conferentie programma is onderdeel van de beurs.

Het thema “One Health approach on antimicrobial stewardship (AMS) in livestock production wordt gepresenteerd door FAVA – FAO RAP – EVA.

Tijdens de Poultry Marketing Roundtable discussiëren WATT Global Media en MEAP met een panel van belanghebbenden om verbeteringen te vinden voor crisisbeheersing in onzekere tijden zoals we die bijvoorbeeld tijdens corona hebben ervaren.

Ook wordt het Holland Inspiration Seminar wederom door HubOrange! gepresenteerd.

VIV MEA is onderdeel van de “Abu Dhabi Agriculture & Food Security” week welke een initiatief is van de lokale overheid om de binnenlandse productie te verbeteren en te vergroten. Hiervoor is buitenlandse kennis dringend nodig.   

In co-locatie met VIV MEA wordt wederom de GFIA (Global Forum for Innovations in Agriculture) georganiseerd.

 

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre